OBS!

Hej gänget! Ber så hemskt mycket om ursäkt över den tystnad som ekat här det senaste.. Har varit fast i en serie de få gånger jag haft tid med att blogga och ni som vet, ni vet, bra serier är inte att leka med hahah. Kollar iallafall på Chicago Med vilket är en riktigt bra sjukhusserie om ni frågar mig, bra fall kommer in och varje avsnitt är speciellt. Slår däremot inte Greys Anatomy, det tror jag ingen serie någonsin kommer göra. Som ni förstår är sjukhus-serier verkligen min cup of tea...

Iallafall har jag jobbat en hel del det senaste, känns som jag bor på jobbet ibland. Men jag ska inte klaga, trivs fortfarande bra. Sjukt att jag jobbat där i snart ett år!? Tiden har gått väldigt fort. I helgen var jag däremot ledig och då passade pappa och jag på att åka ner till Småland för att hälsa på släkten. Vi bodde hos min faster och hennes familj, vilket vi brukar och spenderade mycket tid med min farmor. Så sjukt att den mest aktivaste människan jag känner fyller 90år i år! I vilket fall var det hur mysigt som helst att få komma iväg lite. Denna veckan är jag dock tillbaka och knegar på.

Börjat tänka och planera inför sommaren nu och det pirrar i hela magen. jag är faktiskt redo för lite värme och härliga stunder med kompisar igen! Hörde att restriktionerna också skulle släppa, hur nice?? Äntligen.

Vad ska ni göra till sommaren, några planer?

Vi tog en liten promenad till farfars grav för att byta ut ljuset och säga hej. Jag lärde tyvärr aldrig känna honom men betyder fortfarande mycket för mig att vi går dit när vi är därnere och säger hej.

Sen blev det såklart fler promenader fast på landet. Tycker det är så mysigt att de bor på en gård vid en sjö. O som ni ser, farmor är inte riktigt redo att bli stel som en gammal tant, hahah.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar