Old pics on me

Någon som följt med mig i hela mitt liv men lämna mig 2012 var min bästa vän Ronja och därför är det väldigt många bilder där hon är med och det var svårt att hitta bilder där hon inte var med. Hon skulle liksom vara med på ALLA bilder så fort jag var med henne!

Tyvärr kan jag inte vilket år alla bilder är tagna:(

När jag var riktigt liten var det sällan jag log på bilden och såg nästan arg/ledsen ut. Denna bild är från något halloween firande vi var på antar jag och så klart klädde mina föräldrar mig som jag var på insidan, haha!

Ni flesta vet ju om att jag går i konståkning och börja tidigt! Jag antar själv att detta inte är första gången jag stod på skridskorna men jag var nybörjare garanterat. Så klart ler jag då jag precis upptäckt den sport jag brinner för;)

Jag älskar verkligen min outfit och så klart har jag och Ronja hittat något annat att kolla på än in i kameran, haha!

Kommer inte ihåg vart vi är men kommer ihåg att jag tyckte jag var super cool och mamma älskade/älskar denna bilden, haha! Hon gjorde/ville till och med göra en tavla av den om jag inte minns helt fel! Jag tyckte jag var jätte cool och snygg, jag lekte ju att jag var en hjälte i havet och räddade människor från att drunkna;)

Här är när jag verkligen är påväg att bli någonting inom konståkningen! Jag har haft jul uppvisning och kommer ihåg att jag levde bokstavligen i den jackan och mössan! Jag tyckte det var så fin och jätte skönt! Kände mig även lite som en isbjörn och har alltid tyckt det är coolt med isbjörnar! (tycker än idag att det är mäktiga djur) Än idag önskar jag att jag sparat den jackan samt mössan som minne då jag älskade just dem sakerna plus att jag tycker det är så sött!!!

Det var alla bilder! Vill ni ha en del 2?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer