onsdags tankar - vad som är viktigt i livet

"Det finns inte mycket i livet som är lika vackert som vänskapen och inte heller mycket som är mer ovanligt."

Det finaste vi har här i världen är vänskapen, vi alla behöver någon att luta sig mot och omfamna en när man inte mår bra, en person som dessutom är med när man skrattar så mycket att man knappt kan andas. Vi behöver vänner för att få ett hälsosamt liv, jag tror verkligen det. Det finns ingenting som betyder lika mycket som vänskap för mig, mina vänner är allt och om inte ni känner så, byt vänner. Jag vet om att jag är en person som styrs av mina känslor och innerst inne är jag extremt omtänksam över mina nära och kära. Jag har hört ett flertal gånger att jag bryr mig för mycket och det kan mycket väl vara så men jag tror det är viktigt att faktiskt uppskatta och påminna varandra hur glad man är för att just har varandra som vänner.

Fick ett kort men betydelsefullt sms från min vän, Lina för en månaden som fortfarande sitter kvar "Hej Celine! Du är bäst & jag beundrar verkligen dig för hur driven och underbar du är! Saknar dig! Massor av kramar <3" Detta lilla lever jag på än, det betydde verkligen hur mycket som helst och jag tror det är viktigt. Jag vet om att jag är älskad, omtyckt och en viktig person men ändå blir jag helt varm när jag får höra det. OCH vill ni veta va det bästa är? Det kostar dig inget att faktiskt skicka iväg ett sms eller säga det till personen!

Nu börjar julen närma sig med stora steg och vill bara ge er en tankeställare, tänk de personer som inte har någon att fira jul med. Det är så lätt att sitta på sina höga stolar och blunda för verkligheten men ärligt, vi behöver väna om varandra.

NU: Kommit hem från en lång & tröttsam skoldag. Matteprovet gick förvånansvärt bra och jag har även lyckats spela in videon jag nämnt tidigare! Nu ska jag äta middag med päronen och sedan plugga ännu mer matte eftersom andra delen är imorgon, hehe...

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer