överraskningsfirande och veckans planer

Hallå gänget! Hur är det med er? Med mig är det bajs, på många olika sätt. Det är så mycket i allt mitt liv just nu att jag inte riktigt kan stå helt stabilt. Skolan tar kål på mig eftersom alla lärare har tryckt in det sista på samma vecka, småtjafs med vänner, kaos ang studenten, oklart med framtiden och konståkningen. Ja, ni förstår nu, jag har mycket att stå i just nu. Längtar tills studenten är över och jag organiserat upp mitt liv igen. Känns inte som det är mycket bra i mitt liv just nu, utan jag får bara finna mig i att det är okej på något sätt. Hahah, deppigt kanske när jag har världens studentperiod framför mig!!

I vilket fall, i lördags anordnade jag & @malouvonbraun en riktig överraskningsfest för @natalieroing och Lilly eftersom de båda fyllt 18år!! Vi fick låna Mallis och Lillys jobb, alltså en sportbar, och fyllde baren med bara en massa vänner. Det blev SÅ lyckat och jag tror verkligen tjejerna uppskattade det!

Bortsett från att jag festat så mycket jag bara kan för att komma bort från vardagen har jag också pluggat brutalt mycket kombinerat med jobb. Vet inte vad som är värst, att jag inte längre sover eller att levern får jobba på högvarv varje helg? Men helt ärligt, är det inte så en 19årig tjej ska leva??

Veckans schema i vilket fall:

måndag: skola + plugg

tisdag: distansskola + plugg + träning

onsdag: kursprov + pluggmys med tjejerna

torsdag: skola (tal + terminsprov) + kontoret + fika med Linn

fredag: distansskola

lördag: jobb + avslutning med laget

söndag: jobb

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

natalieroing
natalieroing,

Omg omg omg tacktacktack för allt (!!!!!!) vilka vänner man har💙

nouw.com/natalieroing
celineryden
celineryden,
puss på dig <3
nouw.com/celineryden