Påsklov

Det är verkligen så himla underbart att ha lov. När jag var yngre uppskattade jag inte loven så mycket eftersom skolan ändå inte var så ansträngande MEN nu när det blivit tuffare i skolan tar man tacksamt emot dessa lov! Jag har haft ett jätteroligt lov hittills. Jag har jobbat mycket, vilket både jag och min plånbok mår bra av samt att jag & Matilda åkte till Stockholm en sväng i tisdags vilket var grymt roligt! Jag köpte med mig lite kläder hem som ni förhoppningsvis kommer få se här på bloggen!

I onsdags efter jobbet gick jag hem till Clara och tog en långpromenad med hennes hund samt att vi fick sällskap av vår väns mamma och deras hund, Milo! Var verkligen supertrevligt och mysigt att gå längst älven i detta fina vårväder! När jag & Clara kom hem gjorde vi hamburgare och satte oss på balkongen och hade tjejsnack!

Igår bestod dagen av 8h jobb och sedan vidare på Ebbas & Jennifers 18-årsfest! Verkligen supertrevligt men drog hem tidigt eftersom jag var trött efter att ha jobbat. När jag kom hem lade jag mig enbart i sängen och slocknade.

Idag har jag inga direkta planer, jag ska vara hundvakt i en vecka framöver såååå Raffe kommer hit om drygt 1h. Men det gör mig ingenting att inte ha några planer, jag har ju en hund här hemma och ni som känner mig vet om att jag ÄLSKAR hundar!

Ni får ha en underbar fredag!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer