Prestationsångest

Hej på er! Som ni såg tidigare hade jag det jätte mysig med min lilla bonus syster. Har saknat henne jätte mycket och kändes skönt att träffas och prata ut lite, behövs ibland. Det ända vi gjorde var att äta alldeles för mycket naturgodis, pratade och skrattade, precis så det ska vara. Jag stannade hos Andréa fram till nio och då kom pappa och hämta mig. När vi kom hem hade mamma myst till det med ostmackor och varmchoklad till oss! Efter det har jag kollat bloggar och fått prestations ångest.


Att läsa alla grymma bloggar påverkar mig och mitt tänkande, och inte alltid positivt. Ikväll var en sådan kväll där jag insåg hur dålig min blogg är jämför med andras. Vad gör min blogg speciell? Okej, jag är väldigt personlig och har knappt några hemligheter för bloggen. Men jag skriver inte om något roligt, inga fina bilder och egentligen är jag bara en vanlig tonårstjej som aldrig kommer till skott med det jag vill göra. Jag vill verkligen kunna publicera bra, intressanta och inspirerande inlägg om mitt liv, mina tankar och mina åsikter. Men det finns inget att säga, för någon har redan sagt det. Jag vet inte vad jag ska skriva om, blogga om eller berätta om.

För vem är jag jämfört med tjejerna i min klass? Varför läsa min blogg istället för hennes blogg? Det är ständigt frågor jag frågar mig själv.Med detta halvdeppiga avslut säger jag godnatt❤

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer