Prestationsångesten kring bloggen

I skrivande stund känner jag ångest, ångest över att prestera. Det senaste har jag haft sådan prestationsångest över bloggen och alla de inlägg jag dagligen skriver. Känns som jag inte levt upp för det jag siktar efter, inte ansträngt mig tillräckligt och aldrig varit nöjd med resultatet. Jag kan inte finna mig i att det går i perioder när det kommer till kreativiteten och variationen i inläggen? Jag vill ständigt prestera och mår dåligt när jag inte gör det. Just nu är det såå många inlägg jag önska jag aldrig skrev, som jag faktiskt skäms över. Jag vill finna tillbaka till den kreativa personen jag egentligen är och var på sensommaren förra året men på något sätt är jag fast, fast i ett svart hål som inte tillåter kreativitet och kvalité. Jag vet inte om det bara är jag som känner såhär eller om ni också märkt det men just nu känns detta inte bra. Känner typ bara att jag vill ventilera med er och vara ärlig med att jag inte ständigt ser bloggen som världens bästa sak utan den kan även pröva ens ångest på sjuka nivåer.

NU: Jag skulle jobbat på cafét med hade magsmärtor hela gårkvällen som höll i sig till idag så var tvungen att sjukanmäla mig och stanna hemma... Nu är det lite bättre så ska försöka få till med lite saker som behövs göras.

Ha en trevlig helg!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Känner verkligen igen mig i det du skriver. brukar bli så för mig också men då tar jag en paus för att kunna komma tillbaka med mera energi.
nouw.com/emellie_larsso
celineryden
celineryden,
Ja, prestationsångest kan vara bland det jobbigaste ibland... Men det är bara att köra över den!💪🏼 kram!
nouw.com/celineryden