Q/A- samarbete

Jag har haft ett litet samarbete med @Embla under 2 veckor nu! Vi skulle ställa 15st frågor till varandra och m ni vill läsa vad hon svarat så får ni kolla HÄÄR!

Det har varit jätte roligt att ha ett sommarbete med dig, Embla! Skulle varit jätte trevligt att arbeta med dg i framtiden!


1. Vad är främsta anledningen till att du börja blogga?

Tyvärr är det så tråkigt som att alla mina vänner hade blogg på den tiden och ville att jag skulle börja. Så jag startade en blogg, det var ungefär 4år sedan.


2. Hur gör du för att hålla motivationen när det kommer till bloggandet? Alltså, om du ibland känner att du har noll inspiration till exempel? Hur tänker du kring det?

Jag ser till att skaffa mig inspiration! Jag letar fram nya bloggar och försöker hitta inspiration! Jag kan även googla fram olika inlägg och tags man kan göra. Men när jag inte har tid till sådan så fortsätter jag skriva om vad som händer i min vardag tills inspirationen kommer upp i mitt huvud igen, om man säger så. Min motivation till bloggen har jag nästan alltid uppe men kan välja att ta en paus då jag känner mig tvungen.


3. Vad tycker du gör en blogg bra? Vilken typ av inlägg osv. Gör att du fastnar för en blogg?

Jag vet inte riktigt? Det viktigaste enligt mig är att det är bra kvalité på bilderna och många! Men det ska absolut inte ta över alla inlägg! Jag tycker nog också bloggen ska vara rätt personlig och att personen har ett händelserikt liv! Det blir också lite roligare om bloggaren kämpar mot någonting, som jag kämpar mot att man ska kunna acceptera sitt utseende mm.


4. Hur är dina tankar när det kommer till att vara vegetarian/vegan?

Jag skulle så gärna vilja vara vegetarian! Men tyvärr så älskar jag kött för mycket och nästan hatar grönsaker… Min personliga åsikt är att vegan är alldeles för mycket, ser inte grejen med det? Vad jag vet så skadar det inte djuret att bara mjölka dem till exempel…? Om man har möjligheten till att vara vegetarian skulle jag tycka att man ska bli det! För djuren får vara med om en mängd olika saker innan dem blir slaktade…


5. Vad är din favoritmat?

När jag var yngre korv med bröd, för något år sedan fläskfilé, potatisgratäng och bea men nu förtiden vet jag inte. Måste nog säga att fläskfilé är min favorit mat.


6. Om du fick tre önskningar att önska dig exakt vad du ville, vad hade du då valt?

Helt ärligt har jag ingen aning, tycker mitt liv är bra nu och älskar allting i stort sätt men om jag ska fantisera lite och måste säga så blir det nog: Göra så Ronja och farfar uppstod, hitta den äkta kärleken nu och fred på jorden


7. Din favorit smink produkt?

Jag vet inte faktiskt.. Är inte så bra på det där med märken och använder det jag får och inte märker sådan stor skillnad, haha! Men clinique är ett bra märke vet jag!


8. Du skulle endast få använda dig av tre sminkprodukter - vad väljer du?

Ojj… Foundation, puder och mascara tror jag!


9. Har du något dröm yrke?

Ja, så klart! NHL proffs skulle vara grymt nice men tyvärr går det ju inte då jag är kvinna och inte går i hockey, haha! Men annars är det så klart bloggare på heltid!


10. Skulle du vilja kunna leva på din blogg i framtiden?

JAAAA!! Det är verkligen min dröm och mitt mål. Ska verkligen försöka bygga upp bloggen nu och ta tid till allting! Ska bli roligt och se hur långt jag kan komma och om det faktiskt är möjligt att kunna leva på bloggen i framtiden!


11. Vad är dina tankar kring feminism?

Ja ja ja ja ja! Jag är feminist, men inte manshatare eller vill att kvinnorna ska ha det bättre än männen i samhället! Feminism behövs i samhället, det står för jämställdhet INTE någonting annat. Jag är inte super insatt men läser mycket om det och vill verkligen vara insatt! Det är inte jämställt i vårt samhälle i dag, tyvärr. Därför behöver vi kämpa för det!


12. Vilken typ av träning är din favorit och hur ofta tränar du?

Jag måste nog säga fys träning, haha. Jag gillar inte att utföra det men när det är gjort känner man sig mer än fit, haha! Sedan kommer ju såklart att träna konståkning! Det är många som tror att det inte är jobbigt, ansträngande eller svettigt men jo, det är det verkligen så länge man kämpar! Jag tränar minst 4gr i veckan (ifall jag är frisk ofc) och som mest 6gr i veckan!


13. Vad är dina tankar kring denna "hets" som finns bland sociala medier (bland annat) då det kommer just till träning, mat osv?

Mina tankar… hmm… Jag har helt ärligt inte funderat alls på det och kommer inte kunna svara bra på denna frågan och vet inte riktigt hur jag ska tolka den.. Men ska göra mitt bästa!

Jag påverkas inte alls av denna hets och därför inte märker av den. Jag har ingen riktig vän som påverkars heller tror jag.


14. Vad är dina favorit ämnen i skolan och varför?

Mitt favoritämnen i skolan är svenska och engelska, tror jag! För jag gillar verkligen min lärare där och lär mig så mycket! Iallafall jag gillar de ämnen där jag inte är bäst men får motivation till att lära mig, det beror ju så klart på ens lärare! Jag älskar också att skriva, jag skriver helst långa sms, jag bloggar och vill skriva långa inläggen och därför gillar jag svenska och engelska då det är mycket skrivsaker! Jag gillar också att prata framför folk och det gör man ju också mycket i svenskan och engelskan!


15. Några antingen/eller frågor: Är du en som sparar/slösar? Planerar allt i tid/tar allt spontant? Glass/godis? Chips/popcorn? Hemmakväll/"fest" med kompisar? Smink/kläder? Film/serie?


Sparar/Slösar = sparar

Planerar allt i tid/Tar allt spontant= planerar allt i tid

Glass/Godis= Godis, tror jag

Chips/Popcorn= Chips, gillar knappt popcorn

Hemmakväll/”Fest” med kompisar = ”Fest” med kompisar, tror jag

Smink/Kläder= Kläder

Film/Serie= Ojj…. Båda!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Embla
Embla,
Åh, har varit jätte roligt och gör gärna fler samarbeten!!❤️❤️ kram
nouw.com/embla