Recap

Fredag

Min fredag började tyvärr med en begravning. Har aktivt valt att inte ta upp det någonting här på bloggen då det varit känsligt i familjen och släkten det senaste. Däremot var det otroligt fint i fredags och det kändes väldigt bra att det blev så bra som det blev. Tycker det är viktigt att kunna få ett fint avslut.

På kvällen svirade jag om, både fysiskt och psykiskt till att åka in till stan med tjejerna för att kolla på OttoKnows. Vilket blev en otrolig flopp, det skulle börja vid 22.00 men han gick inte på scen förens 01.30, vilket var oroligt oproffsigt. Dessutom slutade det 03 så han spelade i 1.5h medan vi som var där väntade på honom 3.5h... När han väl spelade var det roligt men usch, otroligt besviken på hela grejen.

Lördag

I lördags publicerade jag ett samarbete med Lyko på min instagram!

Söndag

I söndags var det utgång med tjejerna från jobbet. Många av tjejerna hade aldrig varit på Park Lane eller luckan vilket för mig var otroligt roligt eftersom jag verkligen hängde där förra hösten, hihi. Vi stängde stället och åkte sedan hem!

Måndag

Ny vecka nytt samarbete! "celineryden15" ger er 15% på Gaston Luga

Tisdag

Igår var det sushi-dejt med @saranilsander vilket var supermysigt! Sara har precis flyttat till göteborg och jag som följt hennes blogg under en längre period kände att det var en självklarhet att träffa henne över lite sushi! Vi hade det jättemysigt och tyckte verkligen Sara var hur härlig som helst.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer