Rutiner

Hej på er sötnosar! Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt väldigt bra och har börjat att komma in i rätt rutiner nu. Har inte kunnat fokusera på några rutiner sedan skolan börjat utan bara tagit det som det kommer vilket jag inte mår bra av.

Sen jag började gymnasiet har det hänt väldigt mycket. Inte bara det med ett nytt gymnasie som innefattar nya vänner, ny vardag och ny miljö utan även utanför. Det har varit mycket drama i min vardag på det senaste som gjort att jag inte riktigt kunnat fokusera på att komma in i rutiner. Ni som läst bloggen länge vet om att jag mår som bäst när jag har rutiner och håller mig till dem. Men eftersom jag nu börjat i laget igen, går i en ny skola och hela min vardag förändrats behovs även mina rutiner förändrats och det har jag inte hunnit landa i. Det måste vara struktur och ordning för det ska gå ihop. För jag vill både hinna skolan, konståkning, vänner & blogg men det fungerar inte om jag inte kommer in i rätt rutiner.

Just nu har allt drama lugnat sig och jag har börjat komma på stadig fot igen, vilket känns väldigt skönt. Det gör att jag kan börja fokusera och lägga tid på de saker jag tycker är viktigast. Men det är så viktigt att kunna fokusera på rätt saker. För klyschigt nog så är livet faktiskt kort och det är värt att leva det liv man vill leva. Det är viktigt att uppskatta och ta vara på tiden med nära & kära innan det är försent. Det är det jag försöker göra nu.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Skönt att du börjar hitta rutiner igen! <3
nouw.com/hannagrinvald
celineryden
celineryden,
Ja, extremt! <3
nouw.com/celineryden