Saker att göra i sommar

Nu när detta året vänts upp och ner och ingenting blivit riktigt som man tänkt sig vet jag att många behöver tips på vad man kan göra. Nu när man inte kan resa eller göra det man normalt brukar får man se till att fixa en ordentlig sommar på sin egna hand!

1. Läsa en bok. Okej detta låter jättetråkigt och verkligen inte lockande man när man hittat en bok som man gillar äääälskar man det, jag kan nästan lova det!

2. Roadtrip med vänner. Packa bilen och kör! Ta med en bra musik spellista, picknick och bra jäkla sällskap! Åk vart som helst och ha det allmänt bäst!

3. Rensa garderoben. Vi alla behöver det och iallafall i mitt fall är det ett dagsprojekt så ta en regnig sommardag och fixa i garderoben!

4. POOLPARTY! Såååå kul att samla ett grymt gäng och bara ha dagfest vid poolen, ryser när jag tänker tanken!

5. Prova en ny hobby. Passa på att upptäcka saker du normalt sätt inte skulle gjort. Jag har märkt att jag älskar att rida till exempel!

6. Starta blogg. Detta måste ha varit det bästa beslut jag gjort i hela mitt liv och varför inte testa? Du bestämmer ju heeelt själv vad den ska handla om, om det bara ska vara och hur mycket du ska uppdatera! Så roligt att gå tillbaka till iallafall!

7. Hitta ett mysigt ställe och tälta! Kan inte detta vara hur mysigt om helst? Eller är det bara jag som inbillar mig att det är det? Hahaha

8. Åk ut med båten. Inget slår ju havet, eller hur?

9. Träna. Kanske passa på att träna utomhus? Utegym finns det ju gått om!

10. Kubbturnering. Det kan ju aldrig vara en dålig idé, sååå roligt och trevligt. Samla ett gäng och kör

11. PASSA PÅ. Vänta inte på något utan gör det bara, är du sugen på att göra något så är det dags att göra det nu, för nu har du tid!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer