Saker jag såg framemot

Skrev och gjorde iordning detta inlägg innan corona kom in i bilden, trots att planerna har ändrats en aning (läs fullständigt) tycker jag ändå att jag kan dela med mig av detta inlägg som förr i tiden var ett vanligt inlägg men som jag nu aldrig skulle få ihop i min vardag. Detta var alltså innan jag visste att ingenting skulle bli av förutom körkortet, hahah!

Utbildningar med StenaLine (detta blev aldrig av)

Är det konstigt? Hahaha, kanske men det ska verkligen bli roligt och intressant med alla utbildningar jag ska göra innan jag börjar jobba!

Spanjorerna kommer(detta blev aldrig av)

Kommer ni ihåg att jag var i Barcelona efter sommarn på utbyte? Nu är det dags för dem att komma hit på besök! Ska faktiskt bli riktigt roligt och har faktiskt saknat dem!

Min födelsedagsvecka(detta blev aldrig av)

Ja, ni läste rätt! Jag har tänkt att ha en födelsedagsvecka där jag firar min födelsedag en hel vecka, iiihh är såå taggad på att fylla år och dessutom fylla 18! Kan inte förstå att jag hade åldersnoja förr i tiden.

Ta körkort (detta blev av!!!)

Såklart och förhoppningsvis tar jag körkort rätt omgående efter jag fyllt år. Ska verkligen bli en befrielse att kunna ta bilen själv vart som helst! Åååhh fjärilar i magen av att tänka på det!

Prag(detta blev aldrig av)

Sen har jag & tjejerna bokat prag! Hur roligt!? Vi ska vara borta över en långhelg och jag är såååå extremt taggad!

Summerburst(detta blev aldrig av)

Eftersom jag fått nytt jobb har inte jag kunnat boka någonting i sommar men eftersom summerburst är precis efter jag fått sommarlov så kommer jag iallafall kunna gå på det! Jag har inte varit busig tidigare år så detta blir mitt första år och jag är huuuur taggad som helst!

Nytt jobb(detta blev aldrig av)

Sen kommer jag ju att jobba en heldel och jag är supertaggad på det, tro det eller ej. Ska verkligen bli en upplevelse och ett äventyr i sig! Sen är det bara ett plus att man får betalt för det, haha.

Sommar (kommer förhoppningsvis bli av)

Och sommar överhuvudtaget? Ååååhh vill verkligen kunna leva detta sommarlovet och bara njuta och känna mig ung. Jag vill göra dumma beslut, om och om och om igen denna sommaren och bara njuta av att vara ung och dum, är det okej?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar