Saker jag ser framemot!

Allt fix inför studenten

Träffade Linn på en fika häromdagen och shit, exakt vad jag behövde. Medan jag har varit otaggad på studenten är Linn raka motsatsen. Så fikat bestod enbart av att Linn taggade upp mig till tusen inför allt som har med student och göra och nu ni, shit vad jag är taggad!

Sista saken i gymnasiet

Dessutom ser jag framemot att göra dedär sista provet i gymnasiet och känna känslan att man är klar. Ska bli så otroligt skönt när man gjort den där allra sista saken i skolan!

(bild från 100dagars)

Uppstart med nya laget

Något jag inte delat med mig av ALLS är att jag tillsammans med två andra har startat upp ett nytt mixlag i Kungsbacka! Varför jag hållit mig till att berätta är för jag fortfarande tränat med mitt gamla lag och som ni förstår har jag velat berätta för dem innan jag skriver ut det till resten av världen. Men så är fallet, ett till lag i konståkningen kommer upp nästa säsong men tävlingar etc får vi se om vi hoppar på...

Studentmottagningar

Det är så MÅNGA som tar studenten i år och jag har alltid älskat att gå på mottagningar. De finns ju verkligen INGENTING som är så härligt som att se alla sina vänner glada och taggade inför framtiden. För mig blir det en del och jag är taggad på varenda en!

Balen

Några dagar innan min egna student kommer min skola ha bal vilket jag också är taggad på. Ska gå med min bästa killkompis i klassen och även sitta med två av mina närmsta så jag är så otroligt taggad. Dessutom är jag en person som ÄLSKAR att klä upp mig och önskade verkligen jag gick på bal flera gånger om året. Älskar klänningarna, uppsättningarna, sminket etc.

Studenten

SÅKLART ser jag också framemot min egna student och helt ärlig, nu när de nya restriktionerna börjar gälla vid 1 juni blir vår student riktigt riktigt bra faktiskt!!! Är så otroligt taggad

Sommar

Trots att majoriteten av min sommar kommer bestå av jobb ser jag verkligen framemot sommar, sol och härligheter. Sommarkvällar är ju det absolut bästa!!!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar