selfiequeen

Hej hjärtisar! Har verkligen kommit på att jag inte tar selfies längre, händer typ aldrig haha. Trivs nog bättre med att någon annan tar på mig än att jag själv tar.

I fredags kom Oskar, Alice & Gustav hit för en grill & badkväll och SHIT va mysigt det var. Bara sitta och babbla, dansa och bada både jacuzzi & pool med härliga människor var så himla lyckat! När Alice & Gustav åkte hem satt jag & Oskar kvar och pratade lite inför tändljus och bar himmel.
Sommarkvällar i mitt hjärta<3

Lördagen kom och det var jobb på schemat, så från 12-18.15 jobbade jag och åkte sedan hem till Emma för ett litet krök. Träffade många gamla härliga vänner jag inte träffat på länge och när de andra drog vidare kom Madde & hennes kille, Elias och hämtade mig! Vi kollade lite film innan det var dags för mig att sova.

Igår var det nämligen också jobb från 12-18.15 så Maddes bror körde mig till jobbet och efter kom Madde igen och hämtade mig. Sedan hade vi världens myskväll med chips & cola, ÄLSKAR att umgås med Madde. Vi hade en period där vi inte umgicks så mycket så är extremt glad över att vi funnit tillbaka till varandra igen!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer