Ser jag mig själv som en driven person?

På det senaste har jag reflekterat över att många av mina vänner beskriver mig som en driven människa som har många bollar i luften. När jag tänker efter har jag hört det innan från mina nära & kära men aldrig tänkt över det. Jag har aldrig känt mig speciellt driven eller någon som har många bollar i luften. Jag ljuger om jag inte säger att jag vet om att jag är en målmedveten människa, men driven, det är något jag aldrig funderat över.

Men på det senaste har jag börjat se de små saker som skiljer mig till vissa av mina andra vänner. Om man listar upp allting mitt liv består av är det ju rätt mycket; skola, plugg, blogg, youtube, vänner, träning, jobb och familj. Så jag kanske har ett driv många andra inte har ändå, men varför kommer det sig att just jag har det?

Jag tror det är för jag har hittat min drivkraft. MÅNGA människor har inte hittat en sak som de brinner för. Varför jag klarar av att ha så många bollar i luften är för att majoriteten av bollarna älskar jag att göra. Bloggen kan absolut kännas som en börda i vissa fall och enbart ett stressmoment, men ärligt, det är även det som gör att jag älskar mitt liv. Att blogga är min favoritgrej i hela världen. Likaså med träningen och det sociala med vänner & familj. Samtidigt trivs jag s�� jäkla bra på jobbet så trots att det blir många jobbpass ibland får jag det att fungera med mitt liv, för jag gillar att göra det.

Men det jag vill komma till i detta inlägg är inte att jag ska skryta över hur driven jag är utan jag försöker på något sätt förklara vad det är som gör att jag är en driven person.

Jag tror det är för jag brinner för det jag gör och tycker allting är såpass roligt att jag få det att fungera. För om det skulle vara saker jag inte är lika intresserad av skulle jag definitivt inte hinna & orka med allt, eller vad tror ni? Så nyckeln till drivet är nog att göra saker man älskar och faktiskt brinner för. Försök hitta det i livet och jag lovar dig, det kommer gå att kombinera med allt det tråkiga i livet också!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer