SERIE TIPS

Brist på serier? Här kommer 6st av mina favorit serier!

Dessa serier är de bästa serierna jag har kollat på. Har även rankat dem 1-6. Alla serier kan ni hitta på Netflix och här under ser ni vad jag tycker kort på alla serier.

1. 13 reasons why tycker jag är bäst för den har en mening som slår de andra.

2. Gossip Girl på andra plats för jag bara älskar när det händer mycket drama och allt bara är så himla spännande hela tiden!

3. Friends är så bara och nästan alla avsnitt skrattar man åt, haha! Händer mycket och de har verkligen fått till det. Det märks att serien är rätt gammal men det finns ju en charm i det med!

4. Riverdale håller ju på nu. Men jag tyckte att första säsongen var riktigt bra men det tog några avsnitt tills jag faktiskt fastnade. Nu kan jag knappt bärga mig till varje avsnitt!!

5. The O.C blev jag tipsad om av många vänner. Den är nästan som GG men den märks att den är äldre. Tycker den är bra men lever inte riktigt upp till GG-nivån!

6. Orange is the new black var riktigt bra och hände mycket i den med! Såg klart alla säsongerna och tröttna inte någon gång. Dock reagerade jag på att jag faktiskt börja svära mer under den perioden jag kollade på denna serie. De har liksom en tuff jargong i avsnitten.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer