Ska sminket ta över?

Vi människor dömer andra, det är bara så det är. Vi är födda sådana och vi kan inte hjälpa det. När vi ser någon som inte ser ut som alla andra får man uppfattningar om personen.

Sminket kan vara en sak som gör att folk dömer.

Det är inte bara tjejer som använder smink utan killar och andra kön med! Men oftast är det tjejer. Därför väljer jag just tjejer.

Tjejer blir utsatta för en mängd olika saker jag inte ska gå in på allt för mycket. Men om en tjej sminkar sig med för mycket smink dömer människor henne och samma tvärt om, att hon inte har något smink.

För mig är detta väldigt naturligt att vi gör då jag och många andra är uppväxta med att världen funkar så.

Enligt mig är det inte fint när man har för mycket smink så att det syns, nu säger jag inte att jag inte använder smink eller så för det gör jag men att det inte ska synas så mycket att man har så mycket smink. Det ska se naturligt ut.

Jag får alltid en tanke när jag ser folk med överdrivet mycket smink enligt mig att dem är osäkra på sig själv och inte an acceptera sitt utseende. Jag själv kan känna vissa dagar att jag ser fake ut och därför tar bort sminket och sminkar om mig själv jag för jag känner att det inte är jag, det är inte mig själv.

Men nu är frågan, hur långt ska man gå med sminket innan det går över gränsen?

För mig är det väldigt viktigt att man kan acceptera sig själv och sitt utseende!

Så du som inte börjat med smink än, tänk dig för innan vad du vill ha på dig och vad du känner är du, inte vad kompisen har på sig!

Osminkad vs Sminkad 

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer