Skäller ut mig själv, tack vare mitt tankspridda jag

Jag skäms över mig själv och är så extremt arg på mig själv. Eller får man ens uttrycka sig så? Jag är just nu så sjukt trött på att jag inte tar tag i mig själv, att allting som speglar min personlighet just nu har flytt. Sprungit iväg och syns inte på långa vägar, undrar om det någonsin kommer tillbaka?

Känns som jag tappat min energi, kreativitet och motivation till ca allt. Jag vill ta vara på denna tiden när vi är hemma och bara kötta på med saker jag vill göra men det känns som jag har hamnat i sankmark, rörigt förklarat men någon kanske förstår mig?

Ingenting går något vidare bra och jag har kommit in i en svacka när jag saknar det som varit, jag saknar det förflutna. Kanske inte konstigt med tanke på att allt framför en är ett stort frågetecken.

Jag vill bara ge mig en spark i rumpan och se till att jag sätter igång, hoppar på tåget och kör mitt egna race, som jag alltid gjort. Jag har alltid varit i rullning, kanske inte åt det hållet alla velat jag skulle men det har varit åt ett håll jag styrt iallafall, JAG styrt. Jag har aldrig tidigare varit den som ligger i sängen en hel dag och flyter med de döda fiskarna och det är ingenting jag trivs med heller, men ändå gör jag det nu. Jag undviker att ta tag i saker och ting jag vanligtvis skulle redan varit klar med vid detta laget.

Nu är det deppiga, röriga och tankspridda Celine som skriver, så säg till om ni inte hänger med men herregud, jag får skärpa mig och det gäller många plan.

Är det imorgon jag vaknar och sätter igång, startar motorerna igen?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tycker verkligen du ska köra ditt egna race, vinner man i längden på!! Tror man behöver ha lite deppdagar ibland faktiskt, för en urladdning till att må bättre sen liksom <3 Är i en svacka själv just nu men låter det vara lite så haha, försöker tänka att det blir bättre!
Du jag måste fråga angående ditt svar med domännamnet, vart köpte du din domän? Är lite sugen men är lite okunnig vart man kan köpa en som är "trygg" om du förstår! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
celineryden
celineryden,
Jag tror också det är nyttigt med deppdagar, det är precis som du säger, en urladdning till att må bättre. Men det är ju så jobbigt att vara i dem… Tråkigt att du också är i en liten svacka, men det är ju bara en svacka och det är okej! Hoppas du kommer på banan snart!
Jag köpte mitt domän på binero.se och är verkligen supernöjd! Jag förnyare det manuellt varje år och om jag låter bli så slutar domänet enbart att fungera, svårare än så är det inte! Jag är verkligen jättenöjda med dem och de ger en tydliga påminnelser och information via mail vad som händer och sker. Var också jätte okunnig först så förstår exakt hur du känner, men kan verkligen tipsa om binero.se!
Kram!
nouw.com/celineryden