Skyller på min kille

Hej goingar!

Blev väldigt dålig bloggning efter stan besöket men jag skyller faktiskt på Oliver varken jag får eller inte. Dock nämnde jag inte för honom att jag var tvungen att blogga eller så men ändå! Han får faktiskt inte göra så att jag glömmer bort bloggen!

Efter stan mötte Oliver mig iallafall på tågstationen i Älvängen och vi gick hem till honom! Vi var där och åt jätte god mat och även spelade lite kort med hans mamma, riktigt mysigt och roligt! När klockan börja närma sig 9 tiden börja vi vandra hem till mig. Väl hemma hos mig låg vi bara och myste och prata en hel del, trevligt trevligt!

När klockan väckte oss klockan 8 var jag väldigt pigg och Oliver var motsatsen, haha. Vi åt en väldigt lång och mysig frukost och därefter började vi göra iordning oss! Sedan körde vi hem Oliver och jag åkte och jobba! Slutet på dagen har jag fixa iordning i mitt rum, på undervåningen och även räknat lite pengar som ska växlas in! Nu är Wilma här och vi tänkte ha världens mysigaste kväll. Dock sover Wilma redan, bredvid mig, hihi! Så vi får se hur mycket min sötnos orkar!

XOXO

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer