Släktkalas & Gokart körning

Hej finisar! Hur mås det idag?

Igår var det lördag och mitt kusinbarn fyllde 1år så det vankades kalas för honom! Märkligt hur tiden kan gå så fort och hur snabbt de små liven växer. Det var iallafall supertrevligt att umgås lite med pappas släkt nu efter semestern och träffa alla igen. Det bjöds på tårta och häng under stora trädet i trädgården, myyyyss. Senare på kvällen drog jag & Krigge till Jacob för lite förfest innan vi drog vidare till Gustav, såå roligt och härligt att träffa alla kompisar igen och bara festa, dansa och ha det allmänt trevligt! Det blev en lång och roligt sommarkväll som avslutades med efterfest hos Jacob. Var inte hemma i säng förens 05.30...

Idag tog jag en liten sovmorgon innan jag & la familia åkte iväg till gokart-banan i Torslanda för att möta upp mammas sida av släkten! Morfar hade tagit intiativ och bjöd oss alla på en underbar dag som bestod av gokart & resturang besök! Jag har vart på den gokart anläggningen tidigare och tycker det är sjukt roligt att köra plus att personalen där är supertrevliga! Förra gången jag var där (läs inlägget här) åkte vi inomhus men idag tog vi oss an banan utomhus och shit, det är såååå roligt! NI MÅSTE köra gokart om ni inte gjort det tidigare! Här kommer ni direkt till deras sida för att se mer information & boka tider för körning!

Imorgon är det måndag och jag börjar jobba igen. Har saknat jobbet en aning och det glädjer mig att jag har kvällspass imorgon och inte behöver gå upp supertidigt. Är så himla nöjd med denna helgen som har vart så otroligt mysig och härlig på alla sätt! Älskar att hela helgen bestått av att hänga med släkten och njuta av svensksommar!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer