Sommarlistan

Sommarplaner?

-Framför mig har jag ett underbart Falkenberg läger med laget som man hör ska vara mycket roligt, är så underbart taggad på det! Jag har även en Grekland resa framför mig med familjen som ska bli skönt att komma iväg på! Sol, bad och avslappning, just det jag behöver nu! Sist får vi inte glömma alla sommarkvällar jag komma ha med mina underbara vänner, kommer bli såå sjukt roligt!

Midsommarplanerna?

-Jag var hos mina familjekompisar och en mängd mer familjer, otroligt lyckat! Kan inte vänta tills nästa midsommar!

Sommaren drink?

-Päroncider eller standard cola? Ingen aning, är ju inte över 18år så jag har några år kvar tills dem riktiga drinkarna serveras;)

Sommarplåga?

-Jag undrar också det! För min del är det Håkan som alla andra somrar men det brukar ju alltid vara en speciell låt som ALLA lyssnar på, vilken är den sommaren 2016? Vem vet, kanske det inte kommer någon riktig sommarplåga utan någon "höst plåga", haha!

Sommaren mat?

-Vatten melon och jordgubbar! Grillat och massor med glass!!

Sommarens klädsel?

-Jag skulle vilja säga playsuit men har inte själv någon men tycker det är s��å snyggt och så bekvämt! Men för min del blir det klänning! Vilket också är fint, eller vad tycker ni?

Bästa badstället?

-Min pool! Hahaha, nej skoja! Skulle vilja säga havet. Bara så synd att det är Sverige vi lever i och det inte är så jätte varmt och soligt...

Sommarens måsten?

-Jag vill bara njuta av att jag har sommarlov och är ledig! Hänga med vänner, sovmorgnar, lägga extra mycket tid till bloggen och träna sönder! Mitt måste är att jag ska göra saker jag vill göra och inte göra någonting jag kommer ångra!

Sommarens podd?

-Varje kväll när jag ska sova (om jag inte lyssnar på HH) lyssnar jag på "Svenska Mordhistorier" vilket kanske är lite konstigt då man blir lite rädd när man sedan ska sova MEN tycker det är sjukt spännande att lyssna på! Men lyssnar även mycket på den fantastiska resan, sååå bra! Så det får jag nog säga att det är mina sommar poddar!

Sommarens smink?

-Jag kör naturell, går oftast utan smink men när jag väl har smink tar jag på mig det jag brukar (founation, puder, concealer, ögonbryn och mascara). Ska förmodligen göra gelénaglar innan skolan börjar och KANSKE fransförlängning, vad tycker ni?

​(Tagna frågor från Kissie

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer