Söndags morgon!

God morgon, vaknade 8.45 imorse och låg kvar i sängen tills nu. Planerna i dag är lite flummiga men har vissa saker jag måste göra. Julshowen igår gick jätte bra och tyckte det blev lyckat. För blir var det desto jobbigare då jag åker i två lag så hade ungefär bara 2-3min att byta om och i vissa fall var jag tvungen att knyta av och på skridskorna. Det slutade med att jag var illamående, små panik attacker skulle jag nog vilja kalla det och att jag bara låg i soffan resten av dagen. Idag mår jag bättre men fortfarande lite illamående...


Jara, Tove och Filippa 

Just det! Fick en fråga om mitt inlägg "jag är lika perfekt som en modell"

Sofia- Förstår inte riktigt din jämförelse mellan en modell som är pinnsmal och att du råkar ha finnar på din rygg? Finnarna har ju ingenting med vikten att göra?

Oftast är en modell pinnsmal och det är många som inte kan bli så smala. Sedan har inte modeller finnar och är oftast helt "felfria" om man säger så. Varför jag valde att skriva pinnsmal och inte bara modell var för att modeller oftast är väldigt smala och man ska förstå att det inte ska gå över styr. Väldigt svårt att förklara hur jag tänker och kan hålla med om att jag formulerade mig lite knasigt. Nästa inlägg av "jag är lika perfekt som en modell" kommer handla om vikt och nu den första skulle handla om finnar.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer