Spegelbilden

Jag sitter på mitt kalla sovrumsgolv och stirrar i min stora spegel, vem är det jag ser? Tankar och känslor snurrar runt inom mig och det är svårt att få alla i någon slags ordning.

Vem är det jag ser? Vad vill hon göra härnäst? Svaret kommer inte till mig som en snilleblixt utan jag blir lätt distraherad av päronens konversation ute i köket. Mamma skulle tydligen gå upp tidigt imorgon men ändå så är det pappas fötter som klampar till sovrummet för att gå och lägga sig klockan nio.

Vem är det jag ser? Vad vill hon göra härnäst? Kommer hon göra några misstag? Nästa fråga som dyker upp vet jag svaret på innan jag ens hann formulera frågan i huvudet. Klart tjejen i spegeln kommer göra misstag, det är misstag hon är byggd på. Vad för misstag och hur stora är bara frågan, och den frågan blev helt plötsligt en definitionsfråga med tanke på stort vs. smått.

Vem är det jag ser? Vad vill hon göra härnäst? Kommer hon göra några misstag? Hur mår hon? Det är här alla tankar och känslor åker ur och allting blir tomt, som ett stort vitt blankt A4 papper. Men det finns en sak mitt på det stora vita blanka pappret, inte stort men tillräckligt att jag kan känna den, det är en eld full med energi, positivitet, hopp, envishet, mod & ärlighet.

Vem är det jag ser? Vad vill hon göra härnäst? Kommer hon göra några misstag? Hur mår hon? Vad är det för eld på pappret? Plötsligt kommer alla känslor tillbaka som en stor våg, det pirrar och det bränns i hela kroppen på mig. överallt känns det olika. Jag försöker fokusera på hjärtats känsla, positiv/negativ? Där är ju elden igen, varför?


Plötsligt ser jag, det är jag i spegeln

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer