Stämde 2020? - horoskopsnack!

Så mycket som hänt detta året och det är återigen lite otroligt hur bra horoskopet stämmer i mycket, jag är bara tacksam över att jag mår bra i slutändan på 2020 och jag kunde kliva in i 2021 med ett leende på läpparna. Trots att det varit ett tufft år på många sätt har jag känt att jag växt av alla motgångar och kommit ut ur detta år som en starkare individ.

Stämde ert horoskop med 2020? läs det här!

VÄDUREN

2020 blir sannolikt ett av dina mer betydelsefulla år någonsin – en av några få verkligt avgörande perioder som kommer forma det närmsta decenniet, eller mer, och när du ser tillbaka kommer den här tiden att framstå som en övergång från ett liv till ett annat. De tre yttre planeter som för oss alla framåt kommer befinna sig i den översta sektorn på Vädurens horoskopkarta, den som handlar om karriär och status, vilket kommer att placera dig i framkant bland alla förändringar som sker. Oavsett vad den nya eran för med sig så kommer du vara den första som får vetskap, den första som agerar och den första som tar till vara de nya möjligheterna. De inledande månaderna blir hektiska och intensiva, det finns ingen karta att följa eller regelbok som talar om hur saker ska göras. Var modig och lita på dina egna förmågor för att hitta en väg som fungerar för dig och för att få energi att ta dig vidare. För många skulle det här vara en mardröm, men en typisk Vädur är mycket hellre aktiv än sitter still och tanken på att vara den allra första som provar något nytt har aldrig bekymrat dig. Alltså, om någon kan hantera de här förändringens stormvindar så är det du. Dessutom kommer din egen planet Mars, som vanligtvis tillbringar runt två månader i varje tecken, stanna hela andra halvan av året ��� från slutet av juni till början på 2021 – i just Vattumannen. Detta är extremt ovanligt och ett annat år hade det kunnat ses som oroväckande, men just nu är det precis vad du behöver. Du kommer få all den energi som behövs för att ta dig an alla utmaningar som de yttre planeterna serverar och för att kunna kämpa för din sak. Medan Mars befinner sig i Vattumannen kommer han att sammanstråla med Jupiter, Saturnus och Pluto sammanlagt sju gånger under årets sista månader – du måste verkligen kämpa hårt, hålla fokus och vara helt säker på vad du vill åstadkomma. Men i slutändan är det du som vinner – det gör du alltid.

Allt detta hör samman med den publika sidan av ditt yrkesliv, medan privatlivet blir mindre turbulent – något du kommer vara tacksam för. Det kommer vara väldigt frestande att låta ditt förhållande vara statiskt, något tryggt och förutsägbart att luta dig mot när det andra blir för påfrestande. Men i år måste allt förändras, inklusive förhållanden, och det kommer att uppstå spänningar även här. De flesta orsakas av att din partner vill ta relationen vidare medan du tvekar. Sommaren blir konfliktfylld, men till hösten borde ni vara mer synkade – och fortfarande tillsammans.

Alla karriärplaner omdefinieras det här året på grund av de stora omvälvningarna som Saturnus och Pluto för med sig. Det kaos du genomgår i slutet av året för sannolikt in dig på en ny bana, kanske ett helt nytt yrke, vilket du måste ha i åtanke. Årets första halva blir mindre hektisk med gynnsamma perioder i mars och juni. Se till att ta tillvara på dem.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer