Stämde månadshoroskopet?

Tänkte börja dela med mig mer av mitt liv när det kommer till horoskop eftersom jag aldrig riktigt pratat om det tidigare här på bloggen. Något som få personer vet om mig är att jag läser horoskop, nästintill varje dag. Jag älskar att läsa om vad som komma skall och sedan gå tillbaka och kolla om det stämde. Känner mest, varför inte passa på att dela med mig av detta till er??

Eftersom vi är i mitten på maj blir det svårt att varken läsa om månaden eller kolla om det stämde så vi kör APRIL!

VÄDUREN 21/3–19/4

April är din månad mer än någon annan. Det blir en energirik period då du både har viljan och orken att starta upp, genomföra och avsluta olika projekt. Vädurens problem brukar vara att du tröttnar när saker väl flyter på och då orkar du inte riktigt fullfölja ett uppdrag från start till mål, men den här månaden förändras något. Du känner inte samma behov av att skynda från en sak till nästa, utan tycker det är roligt att inte bara utveckla, utan se dina skötebarn växa och utvecklas. April handlar om förändringar, om att växa upp och ta mer ansvar. Det blir en härlig och givande månad. Månadens råd: April blir underbar så njut.

(Tagen text från elle.se)

Okej, vad har jag gjort i april & hur har jag mått, stämmer horoskopet?

Jag fyllde 18år och fick där med extremt mycket ansvar över mitt egna liv som jag tidigare inte haft. I samband med att ansvaret kom och vissa saker behövdes genomföras, exempelvis att gå till banken och fixa med ekonomin så som att skaffa bankdosa & beställa nytt mastercard avslutade jag mer sådana uppdrag än jag tidigare skulle gjort. Jag gjorde inget halvdant utan tog den tid som behövdes för att det skulle bli avslutat på rätt sätt.. Jag tog på mig mycket ansvar i samband med folks födelsedagar, styra upp saker och ting och vara folk till lags, mer än vanligt. Dessutom får vi inte glömma att jag tog körkort och det gav mig nog ett stort j*vla vuxenpoäng och ett steg mot ålderdom, hahaha. Jag har dessutom inte känt mig jättestressad över något utan faktiskt njutit av att vara i födelsedagsmånaden och få vara lite ung & dum. Kan inte mer än att säga att jag har verkligen njutit och haft ett jättebra april!

Läs om ditt månadshoroskop här!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
OMG du ska veta att vi är två om att läsa horoskop vare dag, ÄLSKAR det verkligen!! Horoskop och astrologi är ett superintressant ämne tycker jag och kan sitta som fastklistrad haha. Är du född i april eller när är du född? Låter ju i alla fall kanon att det blev en så himla bra månad för dig, vilken lycka! Har du fler inlägg på g med just detta får du mer än gärna dela ska du veta <3 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
celineryden
celineryden,
Ååhh vad roligt att du uppskattar inlägget, och JA mina tankar är att fortsätta på detta spåret, tycker ju det är så fascinerande och roligt att skriva om så fler inlägg kommer! Jag fyller år mitt i väduren, alltså 6 april och det förklarar just varför jag skriver om väduren! Kram på dig, blir så glad att du uppskattar inlägget <3
nouw.com/celineryden