Stämde månadshoroskopet med mitt Juni?

VÄDUREN 21/3-19/4

Juni blir olik många andra månader. En press från i våras lyfts plötsligt från dina axlar och livet blir lite enklare. Även om du har förändrat både din livsstil och din bekantskapskrets har du lärt dig mycket den senaste tiden och du går in i en ny fas av ditt liv som en bättre och mognare människa. Under juni börjar ett nytt äventyr för din del. Det handlar om en mental resa snarare än en fysisk.

JA JA JA JA, allt allt allt stämmer och jag tackar för det. Vet inte hur jag ska förklara det mer än att det stämmer, det som står klaffar in i mitt liv så bra och hur härligt är inte det? Jag trivs bättre med mig själv, tro det eller ej och det känns verkligen som jag klivit in i ett nytt kapitel i livet, som kanske till o med är bättre för mig. Kommer ni ihåg att jag förra månaden pratade om ångest och att jag bar på den nästintill konstant hela månaden? Den ångesten som fanns där, inte försvann och som var helt överraskande för jag inte förstod varför jag hade den? Ja, den ångesten är borta, jag vet inte vart den kom ifrån och inte heller hur den försvann men det har verkligen varit så skönt att inte ha haft den ångesten denna månaden!

Det där med resan mentalt har stämt för det har varit en resa, jag mena är, det är en resa som varit en bergochdalbana och det kommer nog fortsätta så men jag är glad att jag faktiskt klivit på det tåget. Jag vill inte prata om resan för mycket eftersom det är någonting jag hållit väldigt privat, eftersom det är en av få saker som ingår i mitt privatliv hihi.

Ibland slår det mig, att jag blottar mig väldigt mycket på mina sociala medier och man kan läsa om allt som hänt mig från jag var 10år till nu, att det ligger ute för hela världen är riktigt sjukt om man tänker efter men jag älskar det.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer