Stämmer min maj med horoskopet?

VÄDUREN 21/3–19/4

Under maj kämpar du med vissa motgångar som har med arbetet att göra. Saker som rullade på smärtfritt i början på året blir plötsligt komplicerade och kräver mer tid än du egentligen har lust att lägga på jobbet. Under maj träffar du nya människor och du påbörjar en ny period i ditt liv. Det här blir en brytpunkt privat. Du känner tydligt att du är klar med en viss fas i livet och att du nu är redo att gå vidare.

Taget från elle.se

(För övrigt exakt 1år sen jag var i Köpenhamn!! Saknar den resan så mycket)

Min första tanke är "NEJ DETTA STÄMMER INTE!" varför? För jag känner att det inte riktigt varit någon motgång när det kommer till jobbet denna månaden utan allting har gått bra, både på fiket och bloggen. Enda jag kan tänka på är väll att jag fick ett jobbpass på midsommar men det blev jag av med så det löste sig. Dessutom har bloggen gått riktigt bra denna månaden (är eeeevigt tacksam över det),

Däremot, om jag tänker efter, har jag lärt känna nya personer och även lärt känna gamla vänner på nytt så det är absolut något som stämmer. Är ju en person som älskar att träffa nya personer och sätta mig in i situationer där jag är den nya i rummet, är det någon som känner igen sig?

Sen har jag känt det tydligare och tydligare, vilket jag nämnt här på bloggen, och det är min produktivitet. JAG KLARAR INTE DET LÄNGRE, jag mår så mycket bättre av att vara produktiv en dag, att ha mycket på agendan. Jag tror att energi till att göra lite mindre roligare saker kom med att jag fyllde 18år, jag tog automatiskt på mig mer ansvar och tog tag i saker och ting, precis som jag gjorde i april med. Jag har verkligen trivts i den rollen att ha kontroll och känt mer och mer i Maj att jag vill fortsätta att vara den versionen av mig själv. Jag är klar med att vara en ansvarslös tonåring som lägger allt ansvar på folk runt om kring och ingenting på mig själv. Nu vet jag att jag mår bättre av att ta tag i sakerna själv.

LÄS OM DIN MAJ 2020 HÄR!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer