Svar på era frågor!

För ett tag sedan frågade jag er på min instagram efter frågor till en frågestund här på bloggen! Tack för alla fina frågor! Många var likadana så jag har sorterat ut dem lite! Några frågor har jag valt att skriva separata inlägg om, så det kommer!

Vad ska du göra på jul?
- På julafton ska vi vara hemma hos oss och några i mammas släkt kommer hit, ska verkligen bli jättemysigt! Jag ska även få äran att vara hundvakt för @Hannagrinvald s nya hund! På annandag jul ska vi precis som vanligt åka ner till Småland och fira jul med min pappas sida!

Känner du att du valde rätt linje & gymnasieskola? Varför // Varför inte?
- Får jag svara både ja & nej på denna? Linjen är jag verkligen nöjd med, ekonomi känns som det ända rätta valet för mig.
Jag trivs hyfsad bra på min skola och det är extremt skönt att sluta tidigt varje dag (vår senaste dag är 13.25). Men ibland kan det kännas för litet för mig, att jag behöver mycket större än vad skolan har att erbjuda. Jag vet inte hur jag ska förklara det utan att det ska låta dumt men ibland känns det som att den lilla kontorsvåningen är hela världen för människorna som går där. De människor som finns på den våningen stannar på den våningen, förstår ni? För mig är den världen alldeles för liten för mig.

Vilket gymnasie + linje går du på? Är du nöjd och vad skulle du tipsa de som ska börja 1an snart?
- Jag går på Kitas Ekonomi och läser ekonomin linjen. Summan av allt som står i tidigare svaret så är jag faktiskt nöjd! Mitt största tips när du väljer skolan & linje, välj det DU vill gå och där DU vill spendera din tid, inte det kompisarna väljer. Var inte rädd, det är inte det största valet du kommer göra i livet. Det går att ändra sig, du kan bytta skola & linje!

Har du några mål inför framtiden? Jobb/utbildning/resor?
- Mina mål är verkligen kluvna just nu. Jag vet vad mina drömmar är men har inte riktigt bestämt mig om jag vill sätta upp de som mål ännu. Efter gymnasiet drömmer jag om att inte börja plugga direkt utan jobba & tjäna in pengar. Jag vill ut & resa, upptäcka världen på riktigt. Resa resa resa och sedan får jag se.

Efter gymnasiet, vill du jobba med bloggen på heltid?
- JA, det är absolut en dröm jag haft de senaste åren men sedan är det ingenting jag har kunnat jobba mot eftersom jag haft all min träning, tyvärr. Därför vet jag inte om den drömmen faktiskt förbli dröm...

När var ditt första förhållande?
- Tro det eller ej men jag var aldrig den tjejen som var ihop med allt & alla när jag var ett litet barn och det är lite den jag fortfarande är. Jag är en independent woman som alltid klarat allt på egen hand. SÅKLART man kan vara independent trots man har en partner, men det insåg jag nog lite sent. Men jag blir svårt kär, intresserad blir jag superlätt men att bli kär i en person är svårt. Mitt riktiga förhållande var därför för första gången förra sommarn. Vi blev aldrig officiellt tillsammans men vi båda älskade varandra och vi hade någonting speciellt.

Första kyssen?
- Jag önskar verkligen jag hade en underbar historia eller rättare sagt, en historia överhuvudtaget. Men jag har inte det. Jag kommer inte ihåg min första kyss. Jag var absolut inte tidigt med min första kyss men det var ändå såpass längesedan att jag inte riktigt vet när det var eller vem det var med, tyvärr.

När var första gången du drack?
- Detta var jag tidig med och det är absolut någonting jag skäms över. Men jag mådde riktigt dåligt och jag drack en gång enbart för att förstöra mig själv. Då var jag 11 år, jag gick i 5an. Men efter jag drack den gången smakade jag inte på alkohol på några år. Det var så himla onödigt av mig & jag skulle aldrig gjort någonting sådant nu. Men under den perioden mådde jag inte bra.

Bästa festen du vart på?
- Jag har vart på fester, både bra & hemska. Hemmafester är charmiga på sitt sätt och på olika event är det bra på ett sätt. Hemmafester blir mer att man pratar & minglar runt medans på events dansar man mer, vilket jag föredrar! Något jag absolut tycker är diss är lokalfester, iallafall de jag vart på. Det spårar alltid & det känns som vissa människor förlorar både respekten & empatin när de kliver in på en lokalfest.

Vad gör dig glad?
- Det är mycket som gör mig glad, verkligen. Allt från vänner, släkt & musik. Har flertal vänner som alltid får mig på bättre humör.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer