Svar på frågestunden!

Från: Hej

Vad ska man tänka på när man börjar blogga?

- Att vara sig själv, ta mycket bilder, lägga ner tid på bloggen, satsa, göra intressanta inlägg och ha roligt!

Hur kommer det sig att du började blogga?

~ När jag började blogga hade nästan alla blogg. Min kompis, Elin kom med idén att jag också skulle ha en blogg. Dagen efter eller någonting nämnde jag idén för Madeleine och hon hjälpte mig att skaffa den. Sen den dagen så har jag haft blogg och brunnit för det!

Vad är det bästa/sämsta med bloggen?

~Det bästa med bloggen är nog allt jobb man gör, tar bilder, panerar inlägg, skriver på datron och allt annat man gör.

Det sämsta är nog att det tar väldigt mycket tid och man lägger ner hela sin skäl på allt man publicerar, iallafall jag. Sen kan jag bli väldigt stressad av att inte ha bloggat på en hel dag mm.

Hur är du som person?

~Jag skulle säga att jag är en väldigt galen och rolig person. Som gillar att vara den där lilla clownen alla skrattar åt. Jag gillar att få folk på bättre humör och det gör att jag bryr mig väldigt mycket om andra. Jag vill gärna hjälpa till och stöttar mina vänner i alla lägen. Jag kan vara den tjejen som springer runt och hoppar som en apa men också den tjejen som är lugn mysig och väldigt seriöst. Jag kan sitta hemma, kolla på film med lite doftljus i bakgrunden, jag visar oftast den sidan här på bloggen. Jag har väldigt lätt att anpassa mig när jag är med nya personer men har väldigt svårt med att bryta traditioner. Mina vänner brukar alltid säga att jag planerar mycket men jag tror det är för att jag har en familj som alltid har gjort det och våra liv kommer aldrig funka om vi inte planerar.

Favorit outfit atm?

~Jag har nog ingen speciell då jag alltid har gillat lite allt möjligt och inte hållit mig till en outfit. Men just nu är jag inne på stickade klänningar som är bekväma, nu på vintern.

Du är bäst Kim <33

~ Ååhh tack! <33

Från Anonym

Hur mår du just nu?

~ Jag mår helt okej, mycket som händer och tror inte jag gillar så mycket med lov då jag har min vardag som jag alltid följer och när det är lov så blir det inte som vanligt och det kan nog vara rätt jobbigt för mig. Men just nu känner jag mig lugn och väldigt bekväm, så jag mår helt okej! Är tagg på detta året, helt enkelt!

Från Jennie:)

Något du saknar med din gamla skola?

~ Jag saknar mest dig, Jennie;) Sedan är det faktiskt inget jag saknar, helt ärligt.

Något du hatar och älskar som du gör?

~Något jag hatar som jag gör är väl att svära, men det är mitt nyårslöfte så ska försöka sluta med det.

Något som jag älskar är väl att blogga och umgås med vänner.

Tittar du på någon serie? Isåfall vilken?

~ Jag tittar tyvärr inte på någon serie då jag inte har någon tid, tyvärr. Men önskar jag gjorde!

Hur är din klass?

~Jag älskar min klass. Vi kan vara väldigt pratiga ibland men det är nog det som är härligt i min klass. Man kan vara sig själv utan att någon dömmer andra. Alla kan prata med andra och de flesta gillar att diskutera. Sedan finns det såklart personer i klassen som inte tar lika mycket plats som oss andra men vi i klass jobbar på det. Jag trivs väldigt bra i min klass och tror nog inte att den skulle kunna bli så mycket bättre.

Känslor för någon?

~Ja, det har jag. Dock gillar jag inte det för känslor slutar alltid dåligt för mig. Jag lägger ner så mycket tid på oviktiga saker som att tänka på saker jag aldrig kommer få. Vet att det lät negativt men jag ser oftast väldigt negativt på kärlek, tyvärr…

Favorit färg?

~Jag är så tråkig så jag säger tyvärr svart och vit

Favorit mat?

~Fläskfilé, potatis gratäng med beasås

Favorit klädaffär?

~Gina, tror jag

Anser du att du har många äkta vänner?

~Jag vet helt ärligt inte, men jag tror det. De flesta av mina vänner är äkta

Någon som du ser upp till?

~Jag ser upp till många på olika sätt och de finns väldigt många. Men dem som jag oftast tänker på när jag hör förebilder är:

Matilda Aaron(Arre): Hon har gått igenom mycket och tar allt som en klackspark. Hon är en riktig kämpe och tänker alltid positivt och är alltid så trevlig bland folk. Hon finns alltid där och stöttar alla sorts folk, inte bara dem hon känner!

Jennie Carlsson: Hon går och har gått igenom mycket som gör att hon ska vara med på listan. Man märker inte på henne att hon kan ha det svårt men hon är en riktig kämpe, enligt mig.

Tilda Mikko: Hon har ett ständigt krig mot sig själv, hon har kämpat i flera år och har tyvärr inte fått någon speciell tur i sitt liv. Hon får ta dagarna som de kommer och alltid kämpa mot sina inre demoner. Hon förtjänar verkligen att vara på denna listan för hon ger aldrig upp, en riktig krigare!

Matilda Antonsson Hjälmedala: Hon har så underbar personlighet, hela hon är perfekt. Vi brukar alltid prata om allt mellan himmel och jord. Hon säger alltid så motiverande grejer som triggar upp en till olika saker. Hennes kroppsbyggnad är amazing verkligen. Hon tränar extremt mycket och det syns på hennes underbara kropp. Hon är verkligen så fin på alla sätt och vis.

(hittar tyvärr ingen bild på oss på datorn) 

Hanna Grinvald: Hon är lite som Matilda Antonsson Hjälmedala, hon är så sjukt vacker på alla sätt och hennes personlighet är något extra. Jag tror inte det finns någon som ogillar Hanna, isåfall av avensjuka. Jag själv kan helt ärligt känna ibland avundsjuka på denna tjej men försöker alltid vända det till någonting positivt! Jag förstår verkligen att hon har tusentals killar som hänger efter henne för hela hon är verkligen någonting att drömma om.

Smeknamn?

~Ja, jag har ju mitt smeknamn Kim

Är du bra på konståkning?

~Ja, det måste jag säga att jag är. Jag förtjänar att vara i juniorlaget enligt mig men jag utvecklas ju fortfarande!

Hur kan du vara så vacker?

~Sötnos<3

Katt eller hund?

~Hund i alla lägen, katter är ingenting för mig


Från Anonym

Vad ska du göra på nyår?

~Nu har det ju redan varit nyår. Men jag var med min familj och barndomsvänner med deras familjer. Sedan var även Mikael, en annan kompis med!

Ska du kolla på gicen den 2-6 januari?

~Nja, tror jag ska dit för att hjälpa till då pappa skulle vara där och ville ha hjälp.

Har du periscope? Isåfall vad heter du där?

~Ja, jag har precis skaffat det där och vet inte om jag ska behålla det:/ Jag vet inte heller om jag kommer live streama för det känns inte så jätte säkert men vi får se. Heter iallafall: celineryden

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer