Tagit igenom mig denna dagen med tårar längst kinderna

Hej på er! Hur har er dag varit? Min dag har varit skit, bokstavligen. Alltid när min dag börjar skit har det aldrig hänt att det vänt under dagen, utan då har det förblivit en skitdag, precis som idag.
Började med att jag gick till skolan 1h tidigare än vad jag borde, sedan försvann hela min uppsats på nationella provet och kom tillbaka när det var 5min kvar...Oturen/klantigheten slutar inte där, jag gör sönder mitt projekt jag har i träslöjden, sabbar en symaskin och förstör även mitt projekt i tekniken.. Började såklart gråta på nationella för fick världens panik som gjorde att jag bröt ihop över minsta lilla. Jag är inte den som gillar att fråga i skolan, känns bara jobbigt på alla sätt och vis. Men idag fick jag försöka gömma det så mycket som möjligt även om hela klassen förmodligen såg.
Så sen jag kom hem har jag bara legat i sängen, för jag orkar inte mer. Känns som att minsta lilla jag gör går snett och ingenting vill mig väl. Jag är lite sugen på att övningsköra lite men vågar helt ärligt inte det, ifall oturen följer med mig ut på vägarna... Så istället ska jag fixa iordning mitt rum, där kan det väl omöjligt hända något eller?

Hoppas verkligen ni haft en bättre dag än vad jag haft, vi hörs!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer