Tänk er för

För er som inte bloggar: Ni som själv inte har bloggar, ni som bara sitter och läser dem måste helt ärligt tänka några gånger. Allt vi bloggare skriver om är inte till 100% sanna och vi skriver inte detaljer på ens liv. Vi tar ut de folk vill läsa och vi gör så allt låter mer intressant. Vi som skriver i en blogg är lite som i tidningen, vi vill eller faktiskt jobbar med bloggen, det är ens hobby och vi vill att de ska vara de bästa inläggen man kan göra. Man får helt enkelt vara källkritisk

För er bloggare: Någonting som är viktigt för oss som bloggar är att skilja på dagboken och bloggen, alltså inga hemligheter eller detaljer. Allt du skriver kommer finnas kvar, även om du tror du raderar det kommer det alltid finnas kvar på nätet så tänk er för vad man skriver.

En video som är sjukt bra att kolla på är, en video när Kissie gästar i Malous tv program och snackar om sitt liv som bloggare, värt att kolla! Ni hittar klippet på länken där vid Kissies blogg!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

miamalik
miamalik,
Riktigt bra skrivet! Det märks väldigt väl på vissa att de inte tänker på konsekvenser när de skriver eller lägger upp vågade bilder osv..
nouw.com/miamalik