Tar över bloggen!!

Hej!

Som ni kanske redan vet så är Celine i Grekland nu. Veckan innan hon åkte så va hon på läger i Falkenberg. Det blev lite ont om tid dem sista dagarna, så hon kunde inte fokusera på att blogga. Men jag ska hälsa att hon hade det jätte bra på lägret och är super taggad inför Grekland. Som ni nu kanske redan förstod, så är det inte Celine som kommer blogga utan jag kommer blogga 4 dagar utav dem dagarna hon är borta. Resten kommer Louise blogga. Jag ska ha hand om bloggen mellan 17/7 - 20/7. Idag har jag inte skrivit något inlägg glömde av mig. Men har heller inte gjort så mycket. Varit en stund hos Mormor och Morfar. Där gjorde vi inget speciellt. Sedan nu så la jag mig i sängen och kollade lite på Youtube. Då kom jag på att jag måste blogga! Måste nämna att jag inte är någon vidare på detta men ska försöka mitt bästa. Har heller ingen bra kamera så ni vet! Men nu ska jag fortsätta och kolla lite på Youtube och sedan lite senare så kommer ett nattinlägg.

Puss och Kram /Wilma

Har tyvärr inte tagit några bilder idag men ska försöka ta dem andra dagarna! (detta är en random bild på en grekisk strand)

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

jennyylinneaa
jennyylinneaa,
Kul idé att ha gästbloggare!
nouw.com/jennyylinneaa
celineryden
celineryden,
Vad roligt att höra! Tycker det blir roligare då när alla får vara med att vara delaktiga i bloggen på ett eller annat sätt!
nouw.com/celineryden
Linda,
Kolla in bloggen för att: 😃
- Vinna ett flak celsius
- Tips på Lyx vs Budget
- Massa shoppingtips under 200 kr
- Massa rabattkoder
http://nouw.com/rosachica/category/shoppingtips
www.rosachica.se
celineryden
celineryden,
Vad roligt med tävlingar på bloggen!
nouw.com/celineryden