Thursday

Hej på er! Efter helgen har jag haft fullt upp med att jobba helt ärligt. Det har känts väldigt skönt att vara tillbaka på jobbet på ett sätt, trivs så himla bra så det var enbart roligt att komma tillbaka till kollegorna! Däremot kändes det att man vart på semester, haha gud vad huvudet inte hängde med första dagen...

Igår hade jag ledigt från jobbet och helt plötsligt från att inte ha några planer för dagen alls till att ha hela dagen uppbokad, LOVE IT satte jag igång min torsdag! Jag åkte in till stan & träffade Clara över en fika på da matteo vilket var behövligt, alltid massa skvaller under våra fikastuder, hihi. När hon behövde åka drog jag vidare till Gothia cup vid heden! Dansade ju på den invigningen för 2 år sedan men bortsett från det har jag aldrig varit där och kollat på någon match. Men någon gång måste det vara den första! Jag mötte upp Emmorna, Stina & Ella och sedan anslöt sig även Filippa & Olivia som jag inte träffat på JÄTTELÄNGE så det var hur roligt som helst! Efter sista matchen strosade jag, Filippa & Olivia runt på stan lite innan det var dags för mig att ta tåget hem!

Och här har vi även gårdagens outfit, fick många komplimanger över mitt hår (som enbart var nyfönat) samt mitt naturliga glow(!!) Älskar att få komplimanger som är mer än bara utseende typ "vad du strålar idag" etc. Tror mitt naturliga glow berodde på att jag umgicks med härliga människor, nyfönade hår och att denna outfit är snygg, bekväm och sommarfräsch! Något jag trivs i helt enkelt!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

malouvonbraun
malouvonbraun,
celineryden
celineryden,