Till 13 åriga Celine

Hej, Celine. Jag vet att du har det hemskt, överallt du går. Jag vet om att din bästavän är den ända personen du uppskattar till fullo. Jag vet att du tror ni kommer vara vänner för evigt. Jag vet hur du känner, jag har känt det med. All sorg & smärta kommer inte försvinna. Men jag lovar, det kommer bli bättre.
Det liv du lever förtjänar du inte och jag skulle så velat be dig att bryta dig loss, för annars begår du misstag. Allt du har inombords kommer inte alltid vara en klump av kaos, du kommer kunna styra över det.
Jag vet om att du känner dig som ett psykfall som inte hör hemma på denna jord, men det gör du. Du om någon hör hemma här. Jag vet om att du vill försvinna & du kommer även försöka göra det, men det kommer alltid vara en svag röst inom dig som inte håller med dig. Den rösten, den kommer växa inom dig och kommer hjälpa dig igenom hela livet.
Trots att du just nu står på en riktig ostadig plats, är det inte ostadiga människor runt dig. Du har varit med om ett helvete och jag lovar dig, det blir inte enklare. Det jobbigaste kommer inte vara att ta första steget med rakbladet eller första steget med ensamheten. Utan det jobbigaste är att jobba sig upp och besegra den röst som styrt över dig så länge, att låta den svaga rösten ta plats. Så jag önskar du kunde sluta nu innan det är försent, så slipper du gå igenom det.
Jag har känt allt du känner just nu, jag har tänkt allt du tänker just nu och jag lovar dig, alla dina fel steg du kommer ta kommer du sedan vara stolt över.
Celine, allt kommer bli bra. Du måste bara vara dig själv, den starka och oberoende tjej du alltid varit och alltid kommer att vara. Du kommer möta motstod men du kommer även få hjälp.

Lycka till i framtiden, du är awesome!❤

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer