Till mitt framtida jag!

Hej Celine, det är inte första gången jag skriver till mitt framtida jag, jag har gjort det innan. Men det brevet kommer jag aldrig hitta och jag tycker nog det är bra. Men okej, vad jag ska jag skriva?

Den är slutet på 2017, jag har tagit ett års uppehåll i konståkningen och vill verkligen börja till sommarn igen. Det jag brinner för nu är min blogg, denna underbara härliga blogg. Finns inget jag tycker är roligare än att sitta och skriva.

Jag är 15år och gillar åldern. Trots att jag har världens åldersnoja över att jag faktiskt börjar bli vuxen och få ansvar över massor av saker känns 15 som en hyfsat bra ålder. Jag hoppas att jag kommer ta det där med åldern bättre än vad jag just nu gör. Att njuta över att faktiskt vara vuxen istället för att tänka på att man har massa krav, ansvar och samtidigt åldras för varje dag som går.

Jag vill inte ha barn, varför? Jo, det är ju också ett stort ansvar jag inte vill utsätta mig för. Jag vet hur hemskt det är att ha barn, jag är ju ett själv. Jag vet om att jag skulle vara en bra mamma och älskat mina barn men känns som vår värld håller på att rasa och att ge ett liv denna snea värld är bara tragisk. Man får hoppas att samhället inte rasar samman som jag tror utan blir bättre. Men hoppas att den åsikten ändras med tiden och att jag får fantastiska ungar med min kärlek i framtiden ändå.

Just nu är jag singel och har varit det ett tag. Jag älskar det, haha. Man har inte massa regler att gå efter och om man råkar pussa någon random kille på stan gör det inte så mycket. Tycker det är skönt att vara en "independent woman" och bara leva life själv! Men jag vill tro att jag kommer hitta kärleken i mitt liv i framtiden och leva ett lyckligt liv med honom. Men inte riktigt just nu.

Jag hoppas att jag satsade på det jag ville göra i livet och har kommit långt på vägen. Jag hoppas att jag har gott ställt, med bra jobb som jag älskar och brinner för. Just nu har jag bra betyg i skolan, aldrig någon frånvaro och satsar jätte mycket på min blogg.
Har många som dömer mig på grund av att jag har en blogg, för de flesta tror bloggare är ytliga och bara skriver om mode och olika fik de går till. Men min blogg är personligare än så och jag önskar folk förstår att jag bara är en tjej som älskar att dela med mig av mitt liv.

Önskar jag har bra vänner som finns där för mig och stöttar mig i allt jag går igenom, stort som litet. Jag är medveten att jag kommer tappa många vänner på vägen men önskar jag hittar minst lika bra vänner att dela mitt vuxna liv med!

Det var nog allt för mig, puss!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer