Träning är inte bullshit, du är

Ni som säger att träning inte är er grej, det är bullshit. Träning behöver inte vara ut och springa och köra gym pass! Det är en mängd olika saker som ingår i träning, dansa/cykla/hoppa hopprep/simma mm.

Jag själv tränar konståkning minst 3gr vecka sedan kan jag gå ut och springa några gånger i månaden! Jag tycker träning är super viktigt för sin hälsa och tycker verkligen man ska träna för sig själv! Det finns jätte många sätt att träna och jag tycker verkligen man ska träna någonting man faktiskt gillar! Jag kan lova er att det finns saker som ni tycker är roligt som är en sorts träning!

Exempel:

Min kompis Wilma har kört cross i hela sitt liv och hon är jätte duktig på det och jag själv har varit med vid crossbanan och kollat när hon kört! När jag var mindre har cross inte varit en riktigt sport som man svettas i för mig. Jag tänkte att man bara sitter på den där crossen och gasar och bromsar. Men det är ju långt ifrån allt man gör! Har förstått nu i senare ålder att det är en sjukt jobbig sport både psykisk och fysiskt!

Så för mig var cross ett fridtids intresse och ingen sport men för Wilma har det alltid varit både och. Men nu har jag förstått att det är jobbigt men Wilma har även roligt i det!

Ett annat exempel:

Det finns så många som tycker att konståkning, som jag går i inte är någon sport. Vadå man åker ju bara runt och ska se bra ut, eller? Nej, för mig och alla som vet är det en sport och det krävs både hård psykisk och fysisk träning för att bli bra på det! Min bror trodde vi inte svettades på träningarna men, jo det gör vi. Det kan verkligen vara ett hårt ispass precis som hockeyn har fast andra övningar vi gör!

Så se till att börja träna, gå upp ur soffan och hitta den träning du tycker är rolig! Lev ett friskt liv!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer