Två favvolåtar atm

Tycker Logics låt är såååå bra. På något sätt har jag missat meningen med denna underbara fantastiska låt och ja, den blev ju bara bättre när jag fick reda på tanken bakom. Förstod först inte varför den bara var massa siffror, heheh. Men nej, den är ju alldeles för bra för att vara sann! Tycker meningen är grym och känner mig mer sedd, även om jag nu är "frisk".

Och denna fantastiska låt av Sam gör så jag faller i bitar! Älskar han röst och har får verkligen ut en känsla med denna fantastiska låt! Sen talar ju texten för sig själv. Tror alla känner igen sig i någon av delen och jag gör det rätt mycket faktiskt!

Hej föresten! Vaknade imorse med huvudvärk och yrsel.. Stannade därför hemma från skolan och har bara legat i sängen. Ända vettiga jag gjort är att bakat en kladdkaka, om det ens är vettigt? haha. Åt en liten bit och sedan var det bra för mig. Känner inte att kladdkaka gör mig friskare, det var mer själva processen till att göra klart den som gjorde det. Men mer kaka åt brorsan & farsan, right? Nu ska jag jobba sedan blir det nog en dusch innan jag ska mysa till det med min bror & pappa. Mamma åkte till jobbet idag, saknar hanne faktiskt. Vi fick inte så bra slut på hennes ledighet så har lite dåligt samvete nu. Men hon är min mamma, vi blir alltid sams tillslut. Förövrigt är mitt huvud snäppet bättre nu och just nu är jag faktiskt väldigt motiverad och taggad på livet, av någon konstig anledning. Tror det beror på mina bästavänner.

Kramis

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer