Upplev det bästa med hösten!

- Halloweenfest!
Nu är det halloween tider, min favorit högtid. För att starta hösten på bästa sätt hänger du med kompisarna på höstens grymmaste halloweenfest! Om det inte är någon kanske du kan anordna en??? Låt alla klä ut sig så mycket som bara möjligt & dansa till ni inte orkar mer! Kanske någon spökrunda och läskiga tilltuggs varianter?

- Filmmaraton med bästavännern
Hösten definierar många med film, filtar och mys och det är exakt det man ska göra med! Samla ihop kompisgänget en kväll, köp snack, bädda ner er i de mysigaste filtarna och kolla på film! Jag kommer ha minst ett filmmaraton med mina vänner, då ska vi kolla på High School Musical men man kan ju även kolla på exempelvis Harry Potter, Sagan om Ringen eller varför inte Alvin och gänget? Finns ju så många filmer!

- Höstpynta rummet
Hösten har så fina färger i naturen och man blir alldeles glad av att tänka hur härligt & mysigt det ser ut att vara. Därför ska man ta med den härligheten & myset in i sitt egna rum. Pynta till lite extra i rummet för att få den perfekta höstkänslan även i ens egna rum!

- Heldag på Ullared
Vem blir inte lycklig av lite shopping? Speciellt när det blir billigt & bra! Därför ska du ta med en kompis eller familjemedlem för en heldag på Gekås Ullared! Ni behöver inte nödvändigtvis shoppa slut alla pengar men att gå runt och kolla på allt roligt kan vara väldigt mysigt!

- Fotodag!
Detta tips kanske inte många är så intresserade över men för oss bloggare och de som är flitiga på Instagram kan tycka detta är en toppen idé! Att ta en dag bara för att fylla på kamerarullen med lite härliga bilder i höstens färger. Inte bara för flödet skulle utan att komma ihåg hur fantastiskt hösten faktiskt är och fånga det på bild!

- Shoppingdag med inspovännen!!
Jag tror att vi alla har den där vännen (i mitt fall flera) som är världens inspirations källa när det kommer till kläder och mode. Därför ska vi just dra nyttja av de vännerna och släpa med dem ut på en shoppingdag! De får vara till smakråd och hjälpa dig köpa de mest perfekta kläderna till just dig!

- Spadag
Man måste få lyxa till det när det böljar bli mörkare & mörkare ute. Att gå på spa är en av de saker jag älskar att göra men finner aldrig tid för. Men att åka på spa och bara relaxa samtidigt du kanske tar en extra härlig helkroppsmassage eller kanske någon annan härlig behandling? Såklart behöver man inte vara på ett spa för att lyxa till det! Köp hem lite ansiktsmasker, hårinpackning, massageoljor, nagellack och en härlig morgonrock med en kompis och tada! Du har ditt egna hemmaspa!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar