Upplevelsen som förändra mitt liv

Jag har bloggat sen 2012, alltså i 6 år nu. Bloggandet har alltså vart med mig hela min tonår, vilket känns så sjukt men häftigt på samma gång! Bloggen har fått förändrats i takt med att jag förändrats men har bloggen gjort att mitt liv tagit en annan väg eller lett mig på något sidospår? Ja, flera gånger och jag tror verkligen inte jag skulle varit den människan jag är idag utan bloggen. Men en sak, som hände rätt nyligen är allt tack vare bloggen.

Mitt egna företag. Jag startade ett eget företag i sommaras istället för att sommarjobba hos någon annan. Jag skulle kunnat starta ett företag som inte handlade om min blogg men tack vare bloggen hade jag möjligheten att faktiskt närma mig min dröm och mål för framtiden! Jag fick prova på hur det var att driva ett eget företag och fick prova om det var någonting för mig. Det är verkligen en upplevelse jag aldrig kommer glömma som är allt tack vare min blogg! Jag vann även ett pris för största våghals inom företaget. Jag kan stolt säga att jag gjorde ett riktigt bra jobb och kämpade verkligen för att driva företaget framåt! Jag har verkligen bloggen att tacka för det!

I dagens läge har jag lagt ner företaget eftersom jag just nu satsar mer på konståkningen och skolan. Men företaget kommer förmodligen startas upp igen så fort jag känner att jag är redo att prioritera det!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Du är så fin! 😃
nouw.com/evelinarou
celineryden
celineryden,
Ååhh tack finis! <3
nouw.com/celineryden