Uppskatta - 18.04.17

Det är mycket du har som du värdesätter men inte uppskattar.
Jag ska berätta en.
1. Vänner

Alla dina vänner kan försvinna över en natt. Det kanske räcker med att dina bästavän försvinner så går du i ide. Man vet inte när folk försvinner. Vi är människor, vi behöver varandra. Ingen människa överlever ensam, ingen. Man går i depression och dör tillslut av ensamhet, jag skämtar inte. Vill du leva ett fullt liv med massa människor som aldrig säger hur mycket de uppskattar dig? Nej. Men det är exakt det du kommer att göra ifall du inte börjar tänka.

Jag förlorade allt, eller det kändes iallafall som det. Men egentligen förlora jag ba mig själv. När folk som betytt mycket för mig stack blev jag ostadig, osäker på vem jag var. Som om jag ändrats? Tre vänner förlorade jag för jag hade inte visat att jag uppskattat dem tillräckligt och ärligt talat, tror jag det var så den fjärde försvann med. Men de var inte bara dem som jag inte visat min uppskattning för. Jag hade glömt dem viktigaste, de som var kvar.

Vi människor behöver varandra och om vi inte visar det för varandra kommer vi heller inte ha några vänner kvar. Visa uppskattning till dem du värdesätter, mena det. Säg det inte bara för att säga det. Jag fick tillbaka min tre vänner och idag, idag visar jag att jag menar varenda ord till dem.

Gör det du med.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer