Upptagen med festligheter

Hej på er! Denna veckan har det vart dålig uppdatering och mycket rörigt i mitt liv kan jag säga. Har inte planerat denna vecka och det märks, jag mår nog inte jätte bra av det och får inget gjort. Har inte tränat, pluggat eller bloggat... Men nu ska jag berätta om gårdagen!

Igår gick jag i skolan som vanligt och hade spanska prov som gick förvånansvärt bra och efter det åkte jag hem och stresspackade till Clara. Väl hemma hos Clara med 50 tusen olika outfits började vi göra iordning oss för utgång. Clara fick hjälpa mig och tillslut slutade med att jag tog en av hennes tröjor som är typ min favorit, hihi! Bilder på min outfit kommer!

Men när vi var klara åkte vi till en tjej som heter Ebba i Torslanda på förfest. Har träffat Ebba en gång inne i en Zara butik och de andra hade jag aldrig träffat men det var såååå roligt! Alla var superduper trevliga och är så glad att jag & Clara drog dit. Sen åkte vi in till Hulebäcks insparksfest på Brewhouse i stan och satans vad roligt det var! Träffade massa nya härliga människor men tyckte musiken var lite sådär och det gjorde att förfesten faktiskt var bättre... Vid två tiden tog jag och Clara bussen hem till Clara och sedan lade vi oss vid tre.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer