Ute på resande fot igen

Hej sötnosar! Nu har det ekat tomt här några dagar men ni som följer mig på instagram vet om att jag är på resande fot, igen. I tisdags åkte jag till Hvar, Kroatien med 5 av mina tjejkompisar så har funnit det svårt att uppdatera här, tyvärr. Men vi har seriöst levt livet och jag har supermycket att berätta om och det kommer komma inlägg om denna underbara resa! Vi stanna till tisdag innan det är dags att dra sig hem igen och jag försöker verkligen njuta varje minut av allting.

Istället för att göra ett lång inlägg om det ni missat kommer jag nog spä ut det till flera inlägg och vi börjar med gårdagen!!

Vi tog en längre sovmorgon, ca 10.00 innan vi åt frukost och sedan begav oss till stranden! Igår gick vi åt andra hållet från vårt hotell än vad vi tidigare gjort och en lång promenad blev det, men mysigt!

Sedan hittade vi ett jättefint badställe med fina ljusa berg och klarblått vatten (det är det dock överallt), så vackert! Kolla vilka vackra vänner jag har, @Hannagrinvald & Wilma<3

Min favorit Ella<3
Efter ett x antal timmar på stranden tog vi strandpromenaden tillbaka hem med ett stopp för att köpa glass, älskart! Vi gjorde iordning oss sedan i våra rum för middag och dagen till ära lockade jag håret, hihi!

Middagen blev sedan ett lite lyxigare sushiställe, Rozeta Sushi och oj, va gott det var samt väldigt fotogeniskt. DOCK var bitarna så små att man inte blev i närheten till mätt på 8st bitar... Efter middag var det förfest på balkongen, en drink vid hamnen och sedan klubbande som gällde, med några nya stockholmskillar vi lärt känna! Efter det obligatoriska nattbadet avslutade vi alla med varsin pizza slices vid hamnkanten i soluppgången. Jag & Hanna kom inte hem till hotellrummet förens vid 05.30. Hade det så himla roligt och idag får man ju dock tillbaka det..

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer