v. 39

Bilder från helgen, som enbart bestått av lugn och ro. Lördag dag: Hade en heldag med familjen i Hafsten på orientering, faktiskt jättemysigt & bonus att det var strålande väder! Lördag kväll: Trevlig middag hos Elias, lammbiffar på menyn, muuums!

Måndag 23/9:
Jag börjar min vecka med skola och stängning på jobbet. Tycker det är skönt att kickstarta veckan på riktigt med både skola & jobb en måndag, för då känner man att helgen är över på allvar!

Tisdag 24/9:
Denna dagen blivit det även här skola (prov tillomed) & jobb, inte mycket roligare än så. Har insett att jag behöver pengar till alla resor jag håller på att boka in i början på nästa år såååå det blir en heldel jobb framöver. Tur att man trivs på jobbet!

Onsdag 25/9:
Onsdag består av skola & aerobic i vanlig ordning. Sedan får vi inte glömma att det är löning(!!!), ska dock lägga undan & spara i princip hela min lön, hehe...

Torsdag 26/9:
Skola som vanligt till 15.00 sedan är det ispass som gäller på kvällkvisten, gött att kötta lite!

Fredag 27/9:
Innan jag går på helg vankas det skola & prov i vanlig ordning, faktiskt extremt skönt att ha 2st prov denna vecka och inte 5, som vi hade förra... Ska även ta mig till gymmet dagen till ära!

Lördag 28/9:
Börjar helgen meeed....ingen aning. Har just nu inga planer vilket även det är skönt. Har lovat mina päron att inte ha uppbokat hela tiden, vilket även jag känner är bra för mig... Ska kolla om de behöver mig på jobbet några timmar annars får vi se vad jag hittar på!

Söndag 29/9:
På söndag har jag bokat in en vaxning eftersom jag dels åker till Spanien på tisdagen, iiihh så taggad men samtidigt nervöst. Kommer såklart berätta mer om det framöver, hihi!

Vad ska ni hitta på i veckan?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,
Hoppas att du får en bra vecka fina du <3
nouw.com/oliviamalm
celineryden
celineryden,
Tack finis, du med!
nouw.com/celineryden