V. 46

Från förra veckan när vi hade mini-middag för @hannagrinvald som var hemma på besök från Tyskland. Jag träffade henne såklart flera gånger med Ida & Ebba var ju bara tvungen att träffa henne innan hon åkte tillbaka igen. Egentligen skulle vi vara uppåt 15st tjejer men pga. Corona behövde det ställas in pga snorigheter etc... Det är ju inte 100% att hon kan hälsa på vid jul sen eftersom situationen i Tyskland & Sverige inte är det absolut bästa atm. Så otroligt tråkigt MEN jag är tacksam över att få träffa henne nu och att hon faktiskt åstadkommer SÅ mycket där nere.

Måndag

Igår gick jag enbart i skolan och vilade resten av dagen samt jobbade en del med bloggen. KAN vara så att det dessutom kommer upp en vlogg inom snar framtid!

Tisdag

Bortsett från skola & mattehandledning har jag träning på distans så att fixa hemma känns som ett självklart val mellan skola & träning.

Onsdag

Även denna lill-lördag ska jag gå i skolan och ha mattehandledning men efteråt ska jag se till att träffa Issan på någon fika eller liknande. Det var längesedan vi var ensamma, bara jag och hon.

Torsdag

Torsdag i all ära, här blir det träning och skola samt råplugga till matteprovet som äger rum på fredag. Känns som vi precis hade matteprov...

Fredag

Jag hoppas skolveckan går får för längtar till fredag. Har inga direkta planer men får glädjerop inom mig när det är helg!

Lördag & Söndag

Här har jag inget planerat mer än träning på distans och plugga.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar