v. 49

måndag 2/12
Idag tänker jag enbart kickstarta denna underbara december vecka med skola som innehåller muntligt prov, träning och såklart lite plugg och jobb med bloggen!

tisdag 3/12
Tisdagen består av likadant som måndagen, skola, träna, plugg och jobb med bloggen! Har så sjukt mycket jag ska hinna denna månaden här på bloggen så det gäller att jag håller tidsschemat, hehe!

onsdag 4/12
Lilllördagen till ära blir det skola & träning, i vanlig ordning sedan kommer Stina & Emma hem till mig så ska vi spela in video som kommer 2a advent (hihi) och sedan såklart umgås! Ska även försöka få lite plugg gjort!

torsdag 5/12
Denna dag vankas det prov, träning och plugg samt jobb med bloggen. Ni har nog förstått hur de flesta dagarna ser ut för mig nuförtiden!

fredag 6/12
Innan jag går på helg ska jag även denna dag hinna med prov, jobb och träning hihi!

lördag 7/12 & söndag 8/12
Helgen är det enbart jobb, jobb och jobb på schemat. Jobbar heldagar både dagarna så hinner inte med så mycket mer än det, förmodligen lite plugg också såklart!

Ser verkligen SÅ mycket fram emot denna månaden och julen överlag. Har så många jobbplaner och idéer som jag hoppas ni kommer älska lika mycket som jag. Såklart ska jag även finna tid till nära och kära men usch, ser verkligen framemot denna månaden jobbmässigt!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer