Vad äter jag?

Hej finisar! Idag har jag haft en jobbig dag... Det var sjukt jobbigt att gå upp från sängen och åka till skolan, hände ingenting speciellt heller bara det att jag fick en huvudvärk som enbart blev värre och värre... Kom hem och huvudvärken ville inte släppa och det resulterade att jag var tvungen att skippa mitt favoritpass i veckan... Så ingen träning för mig utan sträck-kolla serie istället. Men som vanligt får jag ångest och satte igång och plugga istället. Tänkte att jag kunde ta ett litet break och uppdatera er vad jag äter/inte äter under min sockerfriamånad!

Först och främst, jag må inte ha dem hårdaste reglerna men det räcker för mig! När det kommer till mat äter jag allt, allt som serveras. Jag äter ljust bröd, snabbmakaroner, snabbmat m.m. för det vill inte jag känna mig begränsad av. Visst, snabbmat är inte alls bra men äter det såpass sällan att jag inte lägger en större vikt i det. Det jag äter är enbart popcorn om man kollar ur "snacks" perspektivet, eftersom jag inte tycker det innehåller något socker. Någonting som är onyttigt men jag ändå känner att jag dricker är energidricka & saft, eftersom det inte heller är något jag normalt brukar dricka. Som ni fattar äter jag inte det där vanliga, som godis, chips, naturgodis, choklad, mörkchoklad, ostbågar etc. och såklart dricker jag heller inte läsk. För vissa är det kanske jättelätt att hålla sig men för mig har det varit en utmaning, men jag har en så länge klarat det!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tycker det låter himla sunt, man ska inte begränsa sig allt för mycket tycker jag! Men såklart, har man mål på något vis kan det se annorlunda ut <3 Fina du <3
nouw.com/emmaengstrom
celineryden
celineryden,