Vad får mig att aldrig vilja sluta blogga

2021 är året jag bloggat i 9 år, hur sjukt är inte det? Om enbart ett år har jag bloggat halva mitt liv. Många kanske tycker det är oroväckande och obehagligt att nästan halva mitt liv finns ute för allmänheten att läsa men jag, jag blir enbart varm i hjärtat.

Bloggandet är någonting jag älskar, jag älskar att skriva av mig, uttrycka mig och få vara kreativ på mina egna villkor. Jag har många gånger funderat på vad exakt det är som gör att jag varit med så länge, hållit på med detta såpass länge. Jag vet helt ärligt inte det riktiga svaret, det tar så sjukt mycket tid och jag vet inte hur många timmar jag faktiskt suttit framför datorn MEN trots det är varenda minut värt det. Om jag ser mig själv sluta med bloggandet? NEJ, jag ser just nu inte någon anledning alls till att sluta.

Men vad är det som gör att jag brinner för detta såpass mycket att jag fortfarande håller på?

Skrivandet

Jag som människa är väldigt pratsam, min mun går i ett men någonting jag är dålig på är att faktiskt uttrycka mig korrekt när jag pratar, jag formulerar mig fruktansvärt dåligt om jag får säga det själv. Men i skrift däremot, det är i skrivandet jag får fram det jag vill, på rätt sätt. På senaste har jag börjat skriva ner mina tankar mer på bloggen, något som i flera år hamnat på anteckningar. Jag älskar det, jag älskar att lätta mitt hjärta och alla de tankar jag haft.

Blottandet

Tro det eller ej, jag älskar det. Jag tycker om att folk vet saker om mig som andra väljer att inte dela med sig av. Jag gillar känslan av att kasta mig ut lite, inte veta i vems händer mina känslor och tankar hamnar. Sen mår jag faktiskt bra att veta att andra läser det, att andra får ta del av det och även om många låter bli att kommentera vet jag att många ändå reflekterar över det jag skriver OCH DET, det tycker jag är en mäktig känsla. Inte veta exakt vem det är som läser det och hur hen reagerar.

Kreativiteten

Sen sista punkten, som ni nog alla förstår. Att få vara kreativ och skapa på det sätt man gör med bloggen, ÄLSKAR jag! Jag förstår inte folk som inte har blogg, faktiskt. Man får sin lilla egentid framför datorn samtidigt som man knyter ihop sig med hela världen! Att vara kreativ från när man kommer på idéen till när man framställer och publicerar idéen gör mig lycklig. Varje inlägg är annorlunda på sitt sätt och varje bild, text och mening bakom är unika på sitt sätt.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer