Vad gör jag om 10år?

Nu är jag snart 14 år bara 2 veckor kvar, om tio år är jag 24 år.. Vad gör jag? Bor jag hemma? Har jag jobb? Pluggar jag vidare?

En massa frågor om min framtid kan jag ställa mig själv. Om tio år har jag gått ut gymnastiet, förmodligen slutat med konståkning.

Jag önskar att jag fortfarande bloggar då och har det som jobb! Jag hoppas också att jag flyttat till en lägenhet i centrala Göteborg. Har inte riktigt bestämt mig om jag vill ha en kille då eller leva som singel? Men lutar mer mot att ha partner faktiskt! Jag hoppas på att jag går ut med höga betyg från gymnasiet så jag får välja vad jag ska bli mellan massor med jobb OM det skulle gå snett med bloggen. Jag tror jag kommer fortsätta plugga vidare så fort jag tar studenten eller kanske ett år paus från skolbänken.

Det är så svårt att veta hur ens framtid kommer se ut. har ni provat? Isåfall kan ni ju gärna kommentera hur ni tror ert liv kommer se ut om 10år!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Embla
Embla,
Oj, så svårt de där. Jag själv är nog lite intresserad av att bli advokat/åklagare eller liknande. Men det är ju SÅ SVÅRT att veta. Känns ibland helt omöjligt, hehe.😊
nouw.com/embla
celineryden
celineryden,
Gud, vad roligt det verkar med att bli advokat! Det är verkligen jätte svårt att veta hur ens framtid ska se ut och vad man vill göra i framtiden! 😊
nouw.com/celineryden