välkommen hösten (nya inköp)

Innehåller affiliate-länkar

Hur mycket vi vill ha kvar sommaren är det bara att face it, nu är det höst. Men jag försöker enbart se det positiva med hösten, de mysiga plaggen man får sätta på sig och äntligen är det okej enligt samhället att sitta inne i soffan en hel dag framför tv:n! Förra veckan satte jag mig därför och klickade hem lite hösttillskott till min garderob som just nu är den torraste jag någonsin skådat... Såååå här har ni dessa plaggen jag nyss fått hem, hihi kan lova er att både jag & min garderob var glad att se lite nyare och fräschare plagg levereras!

ASSÅ dessa plagg från Nelly, shiiiieeet va jag dör. Jag beställde byxorna i strl 36 och dem var en aning för stora i midjan så skickade faktiskt iväg dem och inväntar ett par mindre som jag bara vet kommer sitta som en SMÄCK! Linnet har jag tidigare lånat av @Hannagrinvald i en annan färg var jag bara tvungen att klicka hem till mig själv i samma modell! Svarta "klänningshoodien" behöver jag ju inte ens prata om, ni förstår nog att jag lever i den här hemma!

Sen behövdes basgarderoben förnyas lite och det gjorde jag med dessa från nakd! ASsköna t-shirts som jag även dessa kommer leva i och jag kan lova er att den beige kommer vara min "to-go" tisha!

Sist men inte minst dessa tvåååå, härligheter skulle jag vilja säga! Tröjan är hur fin & skön som helst och halsbandet kommer bli råfett (använder jag ens det ordet???) när jag blandar de med andra, hihi!

kramis!!! <3

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer