Vardagslyx

Igår ringde Julia och var uttråkad så jag packade väskan och åkte till henne på kvällen. Som ni ser hade hon gjort det supertrevligt med lite cava och tilltugg! Älskar att vara ledig mitt i vardagen och då kunna unna sig en sådan här kväll där man sitter uppe sent och pratar om allt mellan himmel och jord.

Och idag vaknade jag upp hos Julia, gjorde iordning mig för en fika i stan med Moa! Precis efter studenten flyttade ju denna skönaböna till Stockholm så nu när hon var här på besök fick vi passa på att ses! Har saknat henne sååå mycket och jag inser verkligen hur mycket Moa bidrar med energi i mitt liv. Kort sagt, en vänskap jag värdesätter mer och mer. Vi satte oss på Bar Centro och tro det eller ej, drack min första americanon jag faktiskt tyckte om!

Imorgon blir det jobb för min del, efteråt är det oklart eftersom jag egentligen skulle träffat Lilly men det ser tyvärr lite mörkt ut eftersom jag blev inkallad på jobb. Kanske får tillfälle att träna och hitta på någonting annat istället men det återstår att se!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer